Cari Something?

Rabu, Jun 24, 2009

I Am Legend


Malam tadi, my other half ada hal.. makanya beliau meninggalkan saya keseorangan bersama Zeri yg telah tertido sejak saya balik dari ofis lagi..

Dah bloghopping, dah check email (macam la dah 9 jam dok ngadap PC kat ofis tu tak cukup2 kannnnn).. saya layan House kejap..

Then, browse2 kat movie yg ada dalam PC, ternampak plak cite ni.. wah.. hero pujaan hati dindaaaaa berlakon la pulak..


Pic taken from here

Mak suka! Mak suka! Cerita Will Smith byk yg best-best kan? I, Robot.. Hitch.. just to name a few..

Walaupun cerita ini tiada adegan 32SX, tapi ada jugak scene2 yg saya palingkan muka dan buat2 bercakap dengan Zeri.. pasal suspen seh! Especially masa dia pi cari Sam (Samantha nama anjing dia?) yg masuk dalam bangunan gelap..

Anda pasti suka tengok apabila rusa(?) dan singa berlari-larian di NYC.. Hehehehe..

Anyways, pengakhirannya saya tidak suka.. hero mati! Saya rasa trend mematikan hero ni start dengan Titanic la.. pastu Braveheart.. pastu Gladiator.. (in no sequence order).. kasik can la org baik idup kan..



Nota kaki: Nak tengok Megan Fox! Nak tengok Megan Fox!

7 ulasan:

Sayang.Ibu berkata...

mmg pon.. ini jugak hero pujaan hati mak... citer i am legend nih mak tengok sampai 3 kali nyahhh.. saspen dan touching..:)

Ms Lola berkata...

Kau mood movie ke skrg nih?

CY3.5 berkata...

cik Intan,
vadevas.. i, robot byk kali jugak la mak layan.. yg suspen2 ni sekali dua dah la..

Ms L,
mungkinlah nyah.. byk lagi yg queue.. kah kah kah.

Ayu berkata...

dah lama tak layan movie

MN berkata...

mood movie nyah?

CiKaYu berkata...

saya tangkap leleh tgh i am legend ok..last2 hero mati tu mak tak leh terima....eh, sama lah trend kite kalau tgk benda2 ngeri tu mesti tgk tmpt lain or buat2 benda lain. seram...selalu kena kutuk dgn hubby

CY3.5 berkata...

Ayu,
in house saja.. kekeke..

MN,
tengok keadaan dan situasi.. ha ha ha..

CiKaYu,
hehehe.. benda terkejut2 ni lemah sket.. maka TERpaksa la tengok tempat lain.. nasib zeri dah bangun time tu.. kalau tak, pandang lemari dengan dinding je la..