Cari Something?

Khamis, Jun 11, 2009

Kejap Pink, Kejap Biru

Lanjutan dari post terdahulu, gedik2 la saya menanya makcik Google tentang code-code HTML utk kaler pink :P

Dua tiga shade kaler pink saya pilih.. nampak macam dah lembut, tp bila apply, mak datuk.. in fact yg kat bawah ni pun namanya Thistle..




Macam tak kena je..






So, kembalilah saya kepada yg asal..





Nota kaki: Hujan lebat nampaknya di KL.. nyahlah kau jerebu.. Nyah jauh-jauh!

Nota kaki #2: Website lovetosave.com.my kena suspend.. terlebih hits gamaknya.. abis la signature mak tak kuar gambar klik ke MAKNA lagi for the time being..

8 ulasan:

Ayu berkata...

Aura nak dapat baby girl agaknya.

::Umi Sufira:: berkata...

comellah cik yan shadow pink tu..mak sukak je!:)

CY3.5 berkata...

cik Ayu,
hehehehe.. ALLAH saja yg tau..

US,
hang tak tengok yg real punya.. kah kah kah.. meremang mak..

Sayang.Ibu berkata...

mak mmg addicted to pink..so nampak cantikk aje lah CY

Tanpa Nama berkata...

ha'ah laa CY.. cam ok jek.. ape yg buat CY meremang?

~mamaDhea~

Marisa berkata...

tak lama lagi kena la tu

CY3.5 berkata...

cik Intan,
tak tau la.. awat dia tak kena kat mata mak..

Sya,
masa blog ni load, dia akan disimbah kaler pink dulu.. time tu la.. ha ha ha..

cik Marisa,
we'll see.. we'll see..

Ms Lola berkata...

You kink, I love you. Hahahaha. Aku nak rhyme kan jugak :P