Cari Something?

Jumaat, Jun 12, 2009

*muahs* *muahs* *cup* *cup*



Cantek sangat la muncung tu..
On the other note, please excuse kaler kulit yg begitu kontra antara saya dan Zeri.. ahahAHahhaHAHa..



16 ulasan:

ainie aziz berkata...

merahnyaaaa bibir zeri! cam pakai lipstick. comelss!

Mommy Lyna berkata...

CIKUYAN adakah anda bersedia?

Ms Lola berkata...

Huh, tak perasan pun lah kaler kulit tu... Ko niiiiiii

Mama Adib berkata...

ntah CY ni

zeri ni, aksi camne pun tetap comel.

wah dapat anak secomel zeri seronotnya..

mak ni dah redha dah CY muah muah
girl ke boy ke mak sukak ajer kah kah

MN berkata...

ko ni kan..tak yah la highlight tau!
kalo ko tak cakap aku pun tak perasan.

zeri!!!! kalah anjelina jolie yang...

Zuhaini berkata...

hahah.. merahnya bibir zeri... :)

Ayu berkata...

mcm pakai lipstik

Zety Zin berkata...

alalaala comeynya budak ini. rasa nak gomol2 je bibir merah tu. geram!

mamaDhea berkata...

merah bak delima.. ke merah mak ngah? ehehe..

ala CY, sya pon same.. kontra gak ngan anak2.. ahahaha.. yg penting, diorang tetap anak2 kita.. kan.. :)

ar.nie berkata...

hahaha, CY kalau xde "note" tue, siyes org xpasan pon.

Zeri sesuai laa pakai kaler merah. :)

MommyDania berkata...

merahnya muncung zeri nih! ngalah org pakai listip tau

CY3.5 berkata...

cik ainie,
mak envy dia taw.. pasal mak dia ni, kena pakai listip baru la merah..

Lyna,
sedia utk apa tu? beranak kah?

Ms L,
adakah aku yg perasan sorang2? ahahAhahaha..

MAA,
pasrah dah ka? kekeke..

MN,
eh, tak cukup tebal lagi nak pout macam AJ :P

cik Zuhaini,
ekceli, tu dah tambah dengan kaler air sirap.. kekeke..

cik Ayu,
nasib baik "macam".. ha ha ha..

ZZ,
camne le gaya nak gomol bibir ni? muskil mak!

Sya,
ha ha ha.. hang dah tengok kan mak dengan budak2 hari tu camne kaedahnya.. kekeke.. itu lah.. janji depa mmg kuar dari perut ini..

cik arnie,
tu je baju merah yg dia ada..

MD,
mmg org2 yg pakai listip hari tu terpaksa mengalah la kaedahnya :P

NeroEcha berkata...

Seksi nye bibir dia..kiss skt blh/

Nanak berkata...

bibir merah bak delima..haaa

CY3.5 berkata...

Echa,
silalah cium monitor anda.. kekeke..

Nanak,
delima ni, harusla saya cari gambarnya supaya dapat dibandingkan dengan kemerahan bibir Zeri.. heeee

kuireena berkata...

jambulah zeri