Cari Something?

Selasa, Jun 09, 2009

Love of My Life

Dapat gambar dari my BIL yg baru seminggu jadik husband orang :)




Dari kiri - Arif, Amir & Zeri.. 

Excuse kan rambut Amir tu.. dah panjang, tak sempat nak trim!
Rambut si abang ni jenis curly.. so bila dah panjang sangat, sungguh tak kena gaya..




20 ulasan:

Ayu berkata...

Alahai, semua lain-lain yer, tak nampak iras sangat.

MN berkata...

CHOMEL!!!!!

CT berkata...

semua nampak lain...tapi kalo pandang sekali imbas, mata ketiga-tiganya macam sama style jek..:)

MommyDania berkata...

cuteness! crop kan, buat b&w, cantik sgt wat frame besar

jua berkata...

segak-segak belaka

Zuhaini berkata...

oh, yang kiri sekali tu amir ye..? sangat comel! macam hero hindustan! :)

CY3.5 berkata...

cik Ayu,
yep.. macam mak diorang jugak.. acuan sama.. TAPI hasil lain2 :P

MN,
*muahs*

cik CT,
tp kalau tengok betul2, mata depa tetap lain.. hihihi..

MD,
cantek idea hang.. nanti la mak suh BIL buatkan..

Jua,
kalau Zeri pun pakai baju melayu, lagi ngam kan? TAPI dia sudah suka banget sama itu baju kaler ijau..

ainie aziz berkata...

hensem-hensem anak bujang cik yan nih. kalu hensem camnih, dpt sorang lagi boy yg hensem pun apa salahnya. kuang kuang kuang!

rambut amir tu jgn potong. sweet la tgk rambut depan dia camtu. hehe!

Umi Nawfal berkata...

alalalala.. tomei nye hero2 CY

CY3.5 berkata...

cik Zuhaini,
jap lagi mak label.. kekeke..

cik ainie,
er, sat lagi saya label ye?

Umi Nawfal,
harap2 comel la sampai ke tua :P

rizza berkata...

soo cute

KS berkata...

comelnya hero2 cik yan. harap2 dapat heroin pula lepas ni. :)

CiKaYu berkata...

ooo....begitu handsome2 nyer teruna mu itu...

Azure berkata...

hensem2 belaka =))

mamaDhea berkata...

chumelnye husaini's.. ekekeke.. bila nak letak gambo bapaknye pulak.. ahaks! ;)

C!kpuanmuda berkata...

dah ada 3 abdul, cepat process yang gadis pula :P

CY3.5 berkata...

rizza,
toche.. toche.. pandai je pakteh depa cari angle..

KS,
begitulah harapanku.. cewah!

cikAyu,
alhamdulillah..

cik Azure,
kecik2 belum masuk kategori hensem meh..

Sya,
apa? ha ha ha.. perut abah diorang bley la mak tayang.. nak?

cpm,
tula.. tengah tunggu time je nak scan #4 ni..

ar.nie berkata...

As usual, 'cair' tgk 'bakal menantu' mak tue. Ekeke.

p/s : Sejak biler tukar jadi 'Homo Sapiens...' tue? :P

CY3.5 berkata...

cik arnie,
sejak hari ni.. sejak tengah melahu malas buat keje tadi.. ha ha ha..

::Umi Sufira:: berkata...

CY, selain dari anak2 dalam gambar yang comel lote tuh the angel of the gambar itself very interesting...pandai yang tukang ambil gambar:)