Cari Something?

Khamis, Jun 25, 2009

Michael Jackson dan Janet Jackson di Food Court

Ketika mula-mula bekerja di sini, saya ada terdengar orang cakap

"Michael Jackson satu!!!"

Confuse jugak apa ke bendanya time tu.. my colleague just kata, "Tengok lah nanti.."

Only recently saya dapat tau, yg adiknya pun ada kat food court ni.. ha ha ha ha..

Tapi bukanlah Michael Jackson dan Janet Jackson yg sebenar ye..






















Ini si Michael Jackson aka Soya Cincau.
Pic credit to http://genzie.blogspot.com

Dah tengok Michael Jackson, sure korang bley agak apa benda Janet Jackson kan?































Ni pulak Janet Jackson.. aka? Bandung Cincau.. yeezzzaaaa..
Pic credit to http://1001resepi.com


15 ulasan:

kaezrin berkata...

lawak siot..

JLo ada tak???

rina berkata...

adoiiii lawak.
adoiiii terliur dh ler puasa ni.

Ms Lola berkata...

AKu tak leh teka yg janet jackson tu. Aku punya terpikir "kuih" apa yg ala2 janet jackson

Marisa berkata...

sama la.. tak terpikir apa janet jacson. aku dok pikir air apa lak kaler hitam ada putih2 kat lengkong dia

CY3.5 berkata...

cik elin,
J-Lo takde.. kat menara rebung ada? kekeke..

cik rina,
takat ni, 2 superstar tu je la yg wujud kat food court sekangkang kucing ni..

Ms L,
biasa la yg pink2 tu merujuk kepada ppuan kaedahnya.. heeee..

cik Marisa,
ke laut sungguh dah tu.. kekeke..

::Umi Sufira:: berkata...

kahkahkah..kreatif giler diaorang nih!:)

KS berkata...

macam tak selera plak nak order MJ tu :P :P imagine muka dia, imagine air tu... adehhhh

mamaDhea berkata...

kahkahkah! mmg lawak.. air pon nak glamer gitu.. :P

p-na mama oja berkata...

baru je minum mlm td, Michael Jackson...hihih! nyam2.. sebelom tgh movie!!

Zety Zin berkata...

amboi kreatip sungguh nama. bandung cincau tu kalo kat shah alam, esp area student disebut 'bancau'. erk. sungguh lucy bunyiknya kan?

CY3.5 berkata...

US,
macam2 nama, suka2 hati je kan.. heee..

KS,
i tak pernah guna nama MJ.. i tetap sebut soya cincau.. ngeee..

Sya,
begitulah kaedahnya :P

c-Pna,
sedapppp kan.. both are my favorites :)

ZZ,
tu time kat Tasik Selatan pun depa sebut bancau.. socau je takde.. kah kah kah..

Nanak berkata...

mcm sedap je JJ tu..heheee

MN berkata...

aku pun takleh teka apa si jenet tuh!
adoiii...mana datangnya idea tu???

Maya berkata...

haha...
comel..

CY3.5 berkata...

Nanak,
memang sedap.. try la mintak kat sana..

MN,
tak tau la nyah.. aku kan pendatang baru je kat ofis ni.. ngeee..

Maya,
macam2 org nak bagi nama.. layan je..