Cari Something?

Rabu, Jun 03, 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby in Red Contest

This is my 1st time masuk contest berhubung kait dengan anak2 ni.. Bila baca pasal contest ni kat MomBloggersPlanet, ada rasa tergedik nak join.. TAPI, start la pikir macam-macam, ada ke gambar anak-anak yg pakai baju kaler merah ni?

Sebab baju diorang TAK banyak yg ada kaler merah.. apatah lagi kot nak bertowel merah ke, berselimut merah ke.. baju ibu diorang banyak la.. :P takkan nak pakaikan baju ibu kan.. ha ha ha.. sudahnya, bila godek-godek picasa, terjumpa la gambar-gambar ni..


Presenting Azri Husaini -- DOB 23/7/2007.. 
as of today, sudah 1 tahun 10 bulan 1 minggu 4 hari..





Why Azri aka Zeri should grab the title?

Firstly, sebab dia pakai baju merah yg sangat lah limited dalam collection baju-baju yg dia ada..
2nd, sebab dia tak bukak mata? ala2 pose yg sedikit pelik bila amik gambar.. kekeke..
3rd, sebab dia cute :P
4th, sebab ibu letak background langsir kaler merah jugak..


Last but not least

Bibir kaler merah bley? Ha ha ha ha..


Psst.. Zeri, kalau Zeri menang, Zeri tengok la 1st Prize dia ni Zeri..


Picture credit to MomBloggersPlanet :)

  • One Medium Landscape or Medium Portrait HARDCOVER Photobook by PhotoBook Malaysia (worth RM144)
  • One bag of his/her choice (pick ANY bag)  from AliceWonders (worth from RM50-RM200)

ibu boleh dapat bag baru yg cantek-cantek dari AliceWonders tau.. lepas tu, lepas tu.. gamba2 Zeri yg ada ni bley kita masukkan dalam Photobook.. best kan?





Nota kaki: Untuk ibu2 yg nak join, silalah ke MomBloggersPlanet. Saya letak direct link ke laman perihal contest tersebut.

17 ulasan:

Zety Zin berkata...

chomel sungguh anakmu ni, CY!

knv berkata...

waahhh harus menang ni weh!!

:)

::Umi Sufira:: berkata...

Zeri sorang yang auntie lom jumpa lagi nih..chumel!:)

ar.nie berkata...

Comel sangat Zeri nie CY... chomelll sangat2!!!

Mummy Dasy berkata...

waduh..merah sungguh bibir Zeri ni

MommyDania berkata...

zeri ni kan...geram tau! comel sgt!

CY3.5 berkata...

ZZ,
ni time rambut dia ada.. kah kah kah.. la ni dah gonjeng!

k Ana,
tu la.. bley mak melaram dengan beg baruuuuu..

US,
maaf la adinda US.. hari tu mmg tak koser mak nak dukung dia pi kenduri.. kekeke..

cik Arnie,
sementara kecik macam babyy.. esok2 dah tua macam abg2 dia.. haiii..

Mummy Dasy,
mmg merah.. kadang2 seriau jugak.. kot terhantuk berdarah ke, takut tak perasan..

MD,
nak gamba dia ka? mana tau baby dalam perut boy.. kekeke.. sekali kenan, lain terus dengan acuan :P

mamaDhea berkata...

uiii.. gebunya lahai pipi zeri ni.. geget sket boley? :D

CT berkata...

uishhh merahnya bibir si zeri ni...interesting contest plus best banget yek hadiahnya.....

Zuhaini berkata...

wah.. merahnya bibirnya... :)

Mama Adib berkata...

semoga zeri memang yea haaa

comel anak hang CY 35
bagi gambo bb dia, meh ku tatap hari2 muah muah muah

CY3.5 berkata...

Sya,
sila-lah.. heeee..

cik CT,
silalah join.. the more, the merrier :)

cik Zuhaini,
ha-ah.. ibu dia sendiri jeles.. ha ha ha..

MAA,
gamba baby takdeeeeee.. aku punya memory card kaput.. huwaaaa..

Mrs. H berkata...

cik yan.. saya sangat suka melihat kegebuan kulit zeri.. apa petua?? hehe.. my kiddos selalu ada prob ngan ruam2 la.. (inherited dari saya la tu..) uhuks

CY3.5 berkata...

Mrs H,
serius saya takde petua.. ruam2 tu budak2 biasa la dak? ada yg tak tahan panas berbagai..

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

alahai comel nyer... :)

noor asyikin berkata...

cik yan, comellllllllllny anak ko.bibir merah, putih melepak lepuk.geram aku! mmg dari dulu aku sibuk ckp anak ko comel kan?

CiKaYu berkata...

CY
handsome sungguh teruna mu itu....mak pak nyer mesti comel belaka