Cari Something?

Selasa, Julai 07, 2009

30 soalan yg tak cukup 1..

Takde orang tag.. tapi, since M-I-O kata orang yg bosan bley buat.. makanya, aku layan je la..


1. Bekas kekasih saya, ada yg dah jadik suami orang.. ada yg dah jadik bapak orang.. tp mungkin ada juga yg masih single.. Ngeee..

2. Saya sedang mendengar sayup2 lagu When You're Gone by Avril Lavigne..

3. Mungkin saya patut start buat keje semula.. melahu manjang..

4. Saya suka ada duit juta-juta dalam bank.

5. Sahabat-sahabat saya adalah manusia2 hebat dalam dunia.. :)

6. Saya tak faham kenapa ada org suka gaduh pasal benda yg kecik je..

7. Saya kehilangan ingatan sejak dah beranak 3 ni..

8. Ramai yang berkata aku dah berisi.. abis, dah preggy.. shouldnt I be?

9. Cinta itu adalah sesuatu yg indah.

10. Di suatu tempat, ada orang yg sedang senang lenang kat shopping complex.. tengok wayang berbagai..

11. Saya akan cuba menyusukan #4 seperti mana abangnya, Zeri..

12. Perkataan SELAMANYA membawa maksud forever and ever..

13. Telefon bimbit saya ada kat tepi keyboard ni..

14. Bila saya terjaga, cepat2 tengok jam..

15. Saya paling meluat bila orang smoking dalam lif.. ataupun tempat2 yg tak patut org smoke..

16. Pesta/parti adalah tempat yg mungkin paling jarang saya akan pergi..

17. Haiwan yang paling comel pernah saya temui ialah Puss in Boots :P

19. Hari ini aku berjaya sampai ke ofis sebelum 9.30 pagi..

20. Malam ini aku nak bersantai dengan anak2 bujang dan abah mereka..

21. Esok pula saya akan mengulang rutin hari ini..

22. Saya betul-betul inginkan 7 figures $$$ in the bank!

23. Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini, saya tengah senyum2 dengan Zeri yg ada di belakang saya..

24. Pusat membeli-belah atau arked permainan adalah tempat yg sangat jarang kami terjah.

25. Makanan Barat atau Jepun? Western.

26. Bilik yang terang atau gelap? depends on the activity :P

27. Makanan segera adalah cepat dimasak, sedap dimakan.

28. Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang. Bye yang.. sayang you..

29. Lepas ini saya akan start buat keje.. ngeee..

30. Siapa yang anda ingin tag? Orang yg takde idea nak update blog.. Aci?

7 ulasan:

Abrahyn berkata...

wah wah wah...ramainyer pakweeee....hehehehehe

CY3.5 berkata...

abrahyn,
barang yg lopeh, jangan dikonang laie.. ngeee..

n.i. berkata...

cantik header :-)

Zuhaini berkata...

hehe.. part mana yg tak cukup 1 tu..? :)

Nanak berkata...

kejap lg nak buat la ni..hee

MN berkata...

aku suka betul tag ni...

CY3.5 berkata...

n.i,
credit to cik puan Jua :)

cik Zuhaini,
ada soalan yg missing!

Nanak,
buat, jangan tak buat..

MN,
sapa la yg start gamaknya ye?