Cari Something?

Selasa, Julai 07, 2009

Sudah Selesai

Gigih saya expand blog ni menjadi 3-column.. tak tau la makin semak ke.. makin tersusun ke apa ke.. naik juling biji mata menggodek CSS :P

Tengok la camne.. Ada la kot benda2 yg akan dibuang tu kaedahnya nanti.. Tapi, saya ni jenis kalau benda tu dah ada, sayang nak buang.. sentimental la konon..

Tetiba rasa lapar la plak.. heee..

Yang gigih tak tentu pasal,

17 ulasan:

::Umi Sufira:: berkata...

OK jugak macam ni..tak payah scroll down sangat2 dah nampak semua...:)

mamaDhea berkata...

waaaaaaaaa... best best.. lapanggggg je tgk.. hihi.. btw, camne nak tukar ke 3column ni CY.. sya punya sidebar pon pjg berjela nih..

honeylanz berkata...

mmg gigih..tp suka la banner tu..simple but nice :)

ar.nie berkata...

Cun la 3-column nie. Stay yg nie ajer laa... :)

MN berkata...

adoiii...aku plak sakit perut. masuk angin :(

Nur berkata...

camno cik yan buek itu banner?

CY3.5 berkata...

US,
ngeeee.. yg sebetulnya sbb sidebar dah panjang berjela.. sume gadget nak letak :P

Sya,
kena tweak CSS sket.. ada la dalam 3-4 benda nak kena godek..

honeylanz,
bab banner credit to cik puan Jua :)

cik arnie,
wahhh.. gitu.. mak stay la kaedahnya..

MN,
gunalah minyak yu yee cap limau.. kau lambat lunch lagi ke apa ni nyah..

Nur,
banner adalah ihsan cik puan Jua :) ada dalam posting smalam..

MommyDania berkata...

saya tgk ok je CY. sgt gigih ;)

Azure berkata...

oleh kerana pc opis saya adalah dari zaman dahulukala, maka saya terpaksa pulak scroll ke tepi.

takpe, janji nampak entry dulu sudah. itu penting

lawaa header..clap clap

isz_3707 berkata...

pasni bley tlg jdkan blog aku 3 column jugak :P. musim tuko layout gamaknyer, aku pun macam gataiiiii je

yaya berkata...

wow, header baru that y la buat 3 column yek..

CY3.5 berkata...

MD,
tah hangin apa tah.. gigih terlampau :P

cik Azure,
alahai.. mmg lebar bebenar dah saya punya blog ni.. asal2nya tadi, content kat tengah2.. tp saya letak sidebar sume ke kanan..

cik isz,
aku reti kalau kau guna minimal template je.. lain2 aku belum khatam.. ngeeee..

Erna berkata...

wah..mcm 'bake with yen' plak ek!!
bagus!bagus! cantik!

CY3.5 berkata...

yaya,
takde lah.. tetiba rasa teringin..

Buk E,
jauh lagi le aku nak bukak Bake with Yan kaedahnya :P

precious innocent berkata...

kang kalau sidebar tu dah pjg, buat 4column pulak ye.. miahaha!!!

-mama emma-

CY3.5 berkata...

mama emma,
tak dapat la kot.. 3 ni pun nampak dah cramp :P

Zuhaini berkata...

hehe.. cantik! udah jadi 3 column ye.. :) saya x leh nak buat 3 column sebab lukisan background saya tu saya x blaja lagi untuk 3 column punya.. hahahahha :)