Cari Something?

Isnin, Julai 06, 2009

Amacam?



Thanks to cik puan Jua :)

Saya menggunapakai idea yg diberi oleh Ms L dan MN untuk tajuk blog saya.. ngeeee..

Tickers anak2 bertuah saya sume dah letak ke tepi.. Makin panjang lah sidebarku itu..

Once again, thanks Jua! You rock!



22 ulasan:

m-i-o berkata...

wow, adakah ini dikatakan penjenamaan semula? :P

anyway, i likeeeee :)
mengingatkan mak kpd wok with yan - itu chef memang pot-pet (masa tu chef wan takde lagi kot?) itu design pun simple but very nice!

mak akan mengikut jejak langkahmu ke arah penjenamaan semula. bilakah itu? nantilah tggu anniversary blog yg pertama nantik. mungkin drp m-i-o kpd milo ke...baca m-i-o anda jadi sehat dan kuat? :P

kahkahkah!

Zety Zin berkata...

wah chantek!

haah. teringat pulak kat wok with yan tuh.

Zuhaini berkata...

cantik! saya mmg suka elemen bunga-bungaan nih! :)

MommyDania berkata...

cantik! blog with Yan. kalau lps ni kena guna Yan je la..hehehe

precious innocent berkata...

lawa!!!

-mama emma-

Mama Adib berkata...

kenapa ku rasa elemen gegirl, adakah ini petanda postif??

Sayang.Ibu berkata...

ha'aaa laaa... sangat cantik... bila ku baca mmg tingat 'wok with yan'..:)

saudah berkata...

sesuai...

miz_eda berkata...

ni berapa ongkos nak dapat banner mcm nih? :P

mamaDhea berkata...

uih.. mmg cun malatop laa CY.. :D

memula td ingatkan salah blog.. skali tgk url, eh, dah btol dah url CY.. :P

Nanak berkata...

transformasi okeh...

CY3.5 berkata...

m-i-o,
takde kena mengena.. ini adalah sempena nasib baik mak dapat header free dari cik Jua :) blog ini masih merapu ApaApaJe..

ZZ,
yep.. tp mak reti masak sempoi2 sajaa.. ngee..

cik Zuhaini,
takley la saya nak rock2 lagi dah.. ngee..

MD,
takkan nak letak blog with CY3.5 kann.. heee..

mama emma,
mekasey lah kepada cik Jua.. :)

MAA,
alaa.. kasik can la aku feeling2 romentik :P

cik Intan,
dah takde dah rancangan tu kan.. so mak la ganti :P

cik saudah,
gracias :)

Efi,
kat aku FOC.. kekeke..

Sya,
kita pun tak caya ni blog kita.. statementtttt..

Nanak,
yep.. setelah hampir 5 tahun :)

jua berkata...

saya tak rock..
saya cool saja...

Ms Lola berkata...

Wahhhh.. blog with yan gitu..... if yan can blog, u can blog too! muahahhaahha

MN berkata...

aku ingat aku salah blog nyah!!!!
hahha...aku tak tahan la ayat ML tuh :P

ainie aziz berkata...

ingatkan salah umah tadi, sib baik nampak kelibat yan. haha! cantekkk.

Marisa berkata...

CANTIK.

Queenin Murni berkata...

ahahha! btol2.. saya juga teringat rancangan masakan.. :P

tp mmg cantik.. simple n sesedap mata memandang..

CY3.5 berkata...

Jua,
terima kasih cik Jua yg cool.. ngeee..

Ms L,
idea korang jugak ni kannn..

MN,
tahan.. jangan tak tahan..

cik ainie,
mekasey.. hihihi..

cik Marisa,
TQVM :)

QM,
thank you :)

::Umi Sufira:: berkata...

Terlewat tapi saya nak cakap jugak...cantik!!! tringinnya nak header camtuh jugak.....

fiza berkata...

Simple tapi cantik :-)

CY3.5 berkata...

US,
hehehe.. cuba tanya cik Jua.. ngeee..

cik fiza,
toche :)