Cari Something?

Selasa, Julai 07, 2009

Tercemar Blog Ku..




Kenapa encik Google? Kenapa?

Baru I nak feeling2 dengan blog header yg cantek rupawan, you cemarkan blog I dengan iklan-iklan sebegitu.. Blog I suci OK.. murni lagi..


15 ulasan:

Marisa berkata...

huih..... mmg tak sesuai

knv berkata...

kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah!

tak gamak den nak imagine weh!

:P

:: vErde+hAzizi :: berkata...

tutup mate cepatttttttttttt!!! hehehhe

ar.nie berkata...

CY, apekah???

Muahahahahaha... *tutup mata* :P

Zety Zin berkata...

hoh? apa kaitan?

Fid berkata...

kahkahkahkahkahkahakhakh

CY3.5 berkata...

cik Marisa,
tu lah pasal..

k Ana,
sila jangan!

Verde,
nasib baik tak selalu kuar.. ngeee..

cik arnie,
mak pun musykil taww..

ZZ,
kaitannya, blog mak ni bahasa Melayu.. dan iklan dalam BM banyak yg ke laut.. gamaknya..

Fid,
gelak sakan kau ek.. heee

::Umi Sufira:: berkata...

kahkahkah....adoii...sensored!:)

fiza berkata...

Tak patut en google ni tau...mencemarkan blog cy yg suci murni ini...ahaks...

CY3.5 berkata...

US,
sangat censored.. malu i..

cik fiza,
itulah pasal.. mana dia dapat keyword camtu pun tak tau la..

Ummu Auni Afif berkata...

HAHAHA!

MN berkata...

OMG!!!!! *LOL*

@Salwa berkata...

tak tahan nak gelak
hehehehehhe..
tumpang lalu..

CY3.5 berkata...

Ummu Auni Afif,
sakannnn dia gelak :)

MN,
aku siap tukar setting.. harap2 jangan la kuar camtu lagi..

@Salwa,
nak ke mana tu? hihihi..

mamaDhea berkata...

kahkahkah! ntah pape laa pakcik Google ni tau.. kesian CY.. kan dah nanes dah tuh.. :P