Cari Something?

Isnin, Julai 06, 2009

Tiada Lagi..

..Michael Jackson di food court saya..

Hari tu saya order Soya Cincau (mmg tak pernah sebut MJ), si tukang amik order jerit kat orang di dapur..

"Michael Jackson satu!!"

then orang di dapur cakap something.. kemudian saya dengar si tukang amik order kata,

"ye la.. ye la.. soya cincau satu.."










When later, saya dengar, nama Soya Cincau dah bertukar jadik Black & White.. taknak kalah jugak tu.. ahaHahhAhaHAha..


11 ulasan:

KS berkata...

hahhaha.. black & white sesuai la tu...

tayah disebut ornag yg tadek.. :P

jua berkata...

hahaha
mmg takmau kalah tuh..

mamaDhea berkata...

hehe.. btol ckp KS tu.. black & white pon ok.. tp JJ ade lagi tak?

CY3.5 berkata...

KS,
ngeee.. itulah pasal..

Jua,
sapa la yg start bagi nama ni pun tak tau.

Sya,
JJ masih ada.. esok kot dia dah takde, baru buang nama tu kot..

rina berkata...

x sempat nk g minum MJ. hehehe. eh saya selalu menapau nasi grg paprik kt fudcourt tu. sedap.

Queenin Murni berkata...

wah..begitu menghormati??

tapi kenapa lak takleh guna nama dia??

tpi kat m'sia, kita selalu memperingati dgn letak nama jln kan?

so, mungkin boleh tukar nama lorong CY je jalan MJ.. hehhehe

MN berkata...

black and white lagi sesuai aku rasa... :)

CY3.5 berkata...

rina-san,
oOoo.. stall yg kedua dari kiri tu ek? heee.. awat tak tapau MJ sekali kaedahnya?

QM,
tak tau la apa sebab musabab pasal saya mmg tak dengar apa org kat dapur cakap.. tp kalau sebut MJ pun, maksud sampai.. dapat jugak soya cincau..

MN,
aku tetap sebut soya cincau.. panjang sangat black & white tu.. aku sebut B&W karang, ingat BMW plak.. ngeee..

atier berkata...

cantiknya kepala blog :)

CY3.5 berkata...

atie,
mekaseyyy :)

Fid berkata...

cy3.5
awat blogger selalu dengki kt aku?
awat aku takleh komen?ni bleh la sblm ni tak leh.....