Cari Something?

Selasa, Julai 28, 2009

Bebel Takde Motif

Pagi tadi, sementara menunggu masa untuk berdating dengan Rina-san, saya telah membuat transaksi online dengan menggunakan Mastercard by Maybank.. saya gunakan MasterCard sbb tak payah masuk PIN, unlike my Visa.. boleh? kekekeke.. sekali, sudah pre- er, pre-.. apa ke benda ayatnya ntah.. telah pre-enrolled kot untuk Secured Shopping bla bla bla..

Nasib baik initial PIN dia bukan benda yg pelik².. Satu hal lagi nak kena hafal PIN.. yg Visa tu pun dah lupa apa ke bendanya.. urgh..

Anyway, ia adalah satu benda yg bagus.. kecuali tiba time masa nak masukkan PIN tu, server yg bertanggungjawab down ka.. susah nak xs ka.. time tu mmg hangin tahap gaban.. tambah² time tengah booking tiket flight yg kemurahan harga adalah bergantung kepada masa..

Sekian, bebel takde motif :P

4 ulasan:

honeylanz berkata...

tgh membooking tiket mau ke mana tuh? hehehe. mmg tension kan..if server down..

CY3.5 berkata...

honeylanz,
bukan saya punya.. kekeke.. tak mananya dengan perut buyung ni..

:: vErde+hAzizi :: berkata...

wahhhh...honeymoon kemane pula selepas ini?!?!? owh bukan for u!??!? untuk anta bibik balik raya ke!?

CY3.5 berkata...

Verde,
i takde bibik.. ngeee..