Cari Something?

Selasa, Julai 28, 2009

Berjumpa Rina-san

This is for real.. unlike this, I just met Rina san kat lobi ofis ni.. nasib baik dia selalu jugak letak gambar.. ngeee.. so takde susah² nak cam.. tp I malu la.. belum apa² dia dah bagi I something dari percutian balik kgnya ke Kelantan tempoh hari.. next time I balik Johor, apa ek yg I boleh bawak? Ngeee..

Nampak sangat concious.. terus jadik I :P

6 ulasan:

Ms Lola berkata...

Wah... vadevass korang...

knv berkata...

buat apa deknon? makan? sopping?

CY3.5 berkata...

Ms L,
vadevas apanya.. aku dok sengih² je..

k Ana,
jumpa tak sampai 10 minit puni k Ana ooii.. lagipun apa nak dishoppingkan kat lobi ofis mak ni..

rina berkata...

poyo statement yang last tu... hahaha. takut gak nk jumpa td sbb tak penah tgk gmbr secara jelas... tp sbb cik yan kita senyum2 lps kuar lif... yup confirmed.

isz_3707 berkata...

bawak goreng pisang panas ngan sambal kicap johor xpun otak-otak :P. klau souvenir aku pun xtau apa ada kat jb ni.

CY3.5 berkata...

rina-san,
saya tak makan orang kan? ngeee.. thanks again for barang² itu.. hee..

cik isz,
goreng pisang panas? aku angkut kuah kicap je la.. pisang kena goreng sendiri..