Cari Something?

Rabu, Julai 29, 2009

Ke Hadapan Encik Nanang


Ke hadapan encik Nanang,

kalau nak tukar² server setting ke.. upgrade ke.. apa² je la.. tolong la bagi notis.. macam sesak nafas kejap tengok website kaler biru tu.. ngeee..

Apa² pun, kasik chance kami redeem cek bulan 7 dulu bley? ahaHAHAHAHa.. Mau bikin duit raya daaa..

Update @ 1241hrs: Setelah berhempas pulas (poyonyaaa laa..) merefresh website Nanang, akhirnya saya naked nekad untuk mengcash-out.. Hinsh..

15 ulasan:

honeylanz berkata...

tul..bharap dpt menuai gak..hehehe

Ms Lola berkata...

aku dah selamat cash out (walaupun ciputtt)

CY3.5 berkata...

honeylanz,
tp sampai la ni tak up² lagi.. hinsh..

Ms L,
aku konon² nak tunggu sampai 31st July laa kan.. ni mau once dia up je aku cash out :P

yaya berkata...

saya nak perap dulu duit itu. wahahaha eh tapikan saya tak pernah lagi nak claim duit tu, mcm mana nak claim??????

MommyDania berkata...

sy pun baru cash out. teruja walau ciput! hehehehe

CY3.5 berkata...

yaya,
pi kat Earning tab, once dah exceed RM50, mmg ada link Cash out or something like that.. klik saja, and walaaa.. tunggula 2 bulan.. heee..

MD,
duit free nyah.. sapa tak teruja :)

Queen berkata...

nape saya nyer tak pernah pun dapat duit...cane nak masuk duit?ajarla sikit...

Mrs LVoe berkata...

1st sha masuk blog nie. tertarik gn favicon (btul ke eja.. hentam jela) pandai yea buat. ade tutorial ker?

Fid berkata...

CY3.5
serius aku terpana tgk screen tu
pinar2 aku...hahhahaaa
walaupun idaklah bnyk mana...cuma cukup la kos hosting ngan 2 domain kahkahkah

CY3.5 berkata...

Queen,
saya ada cite pasal placement advertisement in a few post.. bley search Nanang or Nuffnang kat blog ni :)

Sha,
Hi :) ada tutorial.. baru publish 2 hari lepas.. bley klik sini. Dalam tutorial tu, my initial icon.. yg ada la ni bikin dengan livesignature.. Ms L tolong buat :)

CY3.5 berkata...

Fid,
banyak la tu.. cash out nyah.. untung sabut, ada balance bley buat duit raya :)

MN berkata...

aku kiasu...nak tunggu 31hb baru nak cash out...ngeeeeeeeeeeeeeee...

CY3.5 berkata...

MN,
aku mmg nak tunggu.. tp sebb ketidaktentuan website Nanang, memaksa aku mengambil langkah sedemikian..

MLCB berkata...

Eberi m0nth meng cash out? Ganasnya korang2! Saspek!!!

CY3.5 berkata...

MLCB,
mana ada.. sekali sekala je..