Cari Something?

Rabu, Julai 22, 2009

Berakhir Sudah..

Setelah 5 bulan lebih berteleku depan TV setiap Selasa @ 10.30pm, akhirnya tamat sudah Desperate Housewives Season 5 smalam.. Macam biasa, ending saja je buat orang nak tertunggu² apakah yg bakal terjadi pada season seterusnya..

Season finale malam tadi agak mendebarkan bilamana Susan dapat tau yg Dave merancang untuk membunuh MJ.. (bukan Michael Jackson).



Dengan siapala Mike kawen ek.. Katherine, ataupun berbalik kepada Susan, ataupun Ana? ahahAHhaHAhAHah.. mmg merepek dah ni..



Yang, takde ladies night utk I lagi lepas ni.. I tak layan Gossip Girl.. ke TERlayan jugak nanti?


Lots of ,

Nota kaki: ♥ adalah hasil penemuan dari Ms L :D Advance OK!

13 ulasan:

Ms Lola berkata...

PErgh... ko siap magnify dan kaler lagi heart-shape tuh.

AKu terpaksa angkat bendera putih la nak ikut DH nih. MMg tak terikut dah. LAst season yg aku tgk is S02! (Apa yg ko harapkan...)

honeylanz berkata...

dia kawin balik dgn susan kut! cian katherine..huhuhuhu..tp ana cun gitu ;)

rina berkata...

tulah... malam selasa ku sepi tanpa DHW. saya rasa dia kawin balik ngan susanlah. tp cite nk kdg2 tak terjangka dek akal2.

CY3.5 berkata...

Ms L,
ye la.. takde nathan petrelli.. aku paham tu..

honeylanz,
letih dok tengok bayang2.. kah kah kah.. macam la bley cam.. stress!

rina,
mmg.. macam masa depa bagi preview season 5 dulu.. macam terkejut je tetiba susan dah dengan org lain.. tup2, amikkk..

KS berkata...

finale ek smalam?

malam tadi i bukak2 jek tv8 tu tgh rolling credit.. ampess..

pasni ganti gg season baru plak ke?? ke dah mmg ada kat 8tv tu?? i jarang pon bukak 8tv. 703,711 dan 701 selalunya.

Queen berkata...

owh..yang semalam tue last season ker?nasib baik tgk...hahahaha

rasanyala..die kawin dgn susan..tapi tak taw la..
sebab last tu die kata die pun tak sure decision yang die buat tu betul ke tak....

bukan ke die ragu2 kawin dgn kat...

hurm..DHW memang wat aku penin...

CY3.5 berkata...

KS,
season baru kaedahnya.. you follow ek? ada yg sedap mata memandang tak? kekeke..

QM,
mmg.. suka twist cerita.. tp best la series ni.. saya suka sbb awal + akhir dia ada je yg kena.. heee..

Marisa berkata...

la... smlm final episode ke? aku tgk smlm... rasa geram je tak sabar nak tunggu next week. rupanya kena tunggu next season. bengong! aku rasa dia kawin dgn susan la

MN berkata...

aku memang tak 'in' okeh??? DS ke Prison break ke...aku mmg tak ikut! :P

CY3.5 berkata...

cik Marisa,
aku pun ingat tunggu next week.. sekali nampak plak promo Gossip Girl.. start 28/7.. 10.30pm.. ngeee..

MN,
takpo nyah.. tak rugi.. heee..

KS berkata...

GG memang sedap2 mata memandang semuanyaa.. ala2 OC gitu.. mak rasa muda bila nontonnn!! :P

CiKaYu berkata...

abis dah ke??? selalu miss tau...minta2 dia balik semula pada susan! ana?? siapa ana??

CY3.5 berkata...

KS,
ngeee.. ala2 90210 zaman dolu2 gitu.. ye dak?

CiKaYu,
ya udah.. ana itu ialah anak sedara carlos yg meletup tebabom.. ngeee..