Cari Something?

Jumaat, Julai 17, 2009

Comel Tak?



My Stick Family from WiddlyTinks.com


20 ulasan:

Ms Lola berkata...

Cute, mmg cute.. Penuuuuuuuh je aku rasa mata aku ni :P

kaezrin berkata...

mmg cute...serious cute

fiza berkata...

Cutenya :)

MommyDania berkata...

cute sungguh perut itu! ;)

Sayang.Ibu berkata...

comel,comel...nak jugakkkk

ainie aziz berkata...

comel sungguh! esp tang perut tuh. tapi leh guna untuk 4 bulan je lah kekdahnya! haha!

ainie aziz berkata...

oh ye...my doter pun tgk gak and she said "dalam perut ibu dia tu ada baby girl!". boleh pakai ke? haha!

suhainini berkata...

sangat cute:)

Mama Adib berkata...

comel giler terutama tang perut tuh
mak pun pe lagi buat kat blog mak jgk muah muah muah

mamaDhea berkata...

ala, ape yg kiut? sya tak nampak gambar pape pon.. huhu.. dh refresh byk kali nih..

honeylanz berkata...

comel sgt!! sweet aja ;)

knv berkata...

ish ish ish ish ish ish!!!

tak terkata!!

:)))

Marisa berkata...

sangat comel!!

miz_eda berkata...

ni kalau nak tiru kena ada copyright ke? :)

Zuhaini berkata...

comei... :)

atier berkata...

comeyyyyynyaaaaaaa.... :)
lukih kt aku satu?
hehe

CY3.5 berkata...

Ms L,
Bulat, maksudnya?

cik elin,
korang bley bikin bodyguard kiri kanan dah :)

fiza,
sila dapatkan 1 utk blog anda.. hihihi..

MD,
tu je yg ada nyah..

cik Intan,
silalah..

cik ainie,
sabar je laaa.. tunggu next scanning session, tengok bley pakai ke idak.. kekeke..

suhainini,
gambar2 sangat limited.. tu je yg daya nak pilih..

MAA,
vavava. pantas kamu!

Sya,
aiseymen.. gambar tu dari external URL Sya.. tak tau la camne nak habaq..

honeylanz,
tempek la satu :)

k Ana,
yours lagi meriah kaedahnya.. kannn..

cik Marisa,
apa lagi? heeee..

Efi,
takde maknanya.. kau klik je link tu..

Zuhaini,
yours, alia kena dok tengah2 gitu :)

atier,
sila lukis sendiri kat link tersebut.. heee..

Zety Zin berkata...

cute! esp tang perut mommy tuh. hihi.

::Umi Sufira:: berkata...

Even dah lambat still nak kata CUTE nya!!!!:)

CY3.5 berkata...

ZZ,
situ jugak yg hang nampak.. kekeke..

US,
alah, kot mak yg lukis sendiri, kembang kempis jugak idung.. ngeee..