Cari Something?

Jumaat, Julai 31, 2009

Keliwon: Keranda Terbang


Keliwon dah abis! Yay! Episod last was about Keranda Terbang.. ada pak Zami Ismail & Nasir Bilal Khan.. dan, Memey.. hmmmphh.. yg muda ada la Saheizy Sam & Ezany..

Takde apa la nak komen.. cite pun tak best.. tambah² ada ppuan tu.. tak tau la apsal.. ada sedikit alergik gitu.. except nak share apa yg youngest bro kata bila tengok scene Pak Zami & NBK..


"Macam Lord of the Ring pulak.. sapa tu? Macam Saruman jumpa Gandalf.. "


Sapa² yg tengok, setuju tak? Ha ha ha..


Nota kaki: Ganti Keliwon adalah Tower 13.. Macam seram :)

13 ulasan:

honeylanz berkata...

x tgk jugak kisah mlm td. tp alergik jugak bab ada nye "ppuan" itu..hehehe

Zuhaini berkata...

saya tgk gak la, sebab hubby mmg peminat tegar keliwon..


tapi tgk sampai separuh jalan je.. mmg sangat bosan!

m-i-o berkata...

hua hua hua. mak ni sudah jadi tabiat pulak, tiap hari jumaat dok tunggu entry keliwon kuar :P

ok, mlm tadi mak tak tengok. sebab takutlah bab2 keranda nih. lebih2 lagi ramai yg baru meninggal. isk isk isk....tak kesahlah korang kata tak seram sekalipun - mak tetappp seram.

tower 13 ekk? okeh, mak tungguuuu :P

Abrahyn berkata...

rajiinyer tgk keliwon.....i wish i could watch it too....tapi slalu je kalo i berangan nak tengok, jon tukar channel lain nyampah!

madamoiselleczar berkata...

aku selalu tak kesampaian nak tgk menatang tahyul tuh :p
tp aku tak kisah..sbb aku tau aku bley baca review kat blog hang beb! tihihhihi

isz_3707 berkata...

bodo giler keliwon mlm td. antu naik kereta terbang ok, naufal siap cakap
"mama..see..momok naik car..fly fly awayyyy" pastu dia gelak..adoiii

CY3.5 berkata...

honeylanz,
nasib baik ppuan tu kuar kejap² je.. tp sungguh tak logik Tok Said (pak Zami) jadik bapak dia.. kot pangkat atuk, bley la pegi lagi.. heee..

cik Zuhaini,
bosan kan? kan? tak seram kan?

m-i-o,
ngeee.. tu je ke yg hang nampak kat blog mak ni? ahahAhaHAha.. ni Tower 13 ni nak tengok sama² ke idak?

abrahyn,
dah terlanjur, terlanjur taww.. sambil² lipat kain.. layan je la.. kalau cite best, karang kain ke mana pulak.. ha ha ha..

Madam Za,
mana ada review.. kutuk je lebih ni.. satu line je aku kasik pun :P

cik isz,
kah kah kah.. anak² aku sibuk main game transformers kat atas.. masa depa turun, apa yg terbang tu bu? Aku diam je.. bley? dah la hantu yg tak nampak ropa pun siap ada dalam credit lagi.. ngeee..

knv berkata...

makin merapik kekdahnya kan?

Ms Lola berkata...

APa saje lah citer keliwon nih...

Zety Zin berkata...

hahaha... setuju! tapi sungguh tak real janggut tok said tu kan? ala-ala guna jari pun boleh.... rebonding gitu.

CY3.5 berkata...

k Ana,
as always.. bley la jadik peneman sambil lipat kain baju :P

Ms L,
adik aku kata, (partner in bitching yg baru), ek ele.. ending macam cite budak sekolah.. bley?

ZZ,
kah kah kah.. tu lah pasal.. nak lawan janggut Gandalf kot :P

knv berkata...

baru teringat!

janggut si zami tu saling tak tumpah macam janggut Pai Mei dalam cite Kill Bill vol 2!

kahkahkahkah! :P

CY3.5 berkata...

k Ana,
i dont dare to watch Kill Bill.. ngeri la.. sadis! korek mata orang selamba badak dia je.. sentap OK tengok Uma Thurman cantek manis dalam cite macam tu.. hinsh.. makanya, I tak tau siapakah Pai Mei yg dimaksudkan..