Cari Something?

Jumaat, Julai 31, 2009

Sapa Dah Tengok Iklan Celcom Yang Baru?


Cik puan Jua, hero you dan hero I juga, Fahrin Ahmad berlakon dalam iklan tu dengan kekasih hati dia OK..

Kalau belum tengok, meh saya tepek sini..




What say you? Sweet tak? Ngeee..



25 ulasan:

CiKaYu berkata...

cik yan,
ni ada yg cik jua meroyan tgk entry u..hahahahahaha

Mama Adib berkata...

kenapa aku tak dengar suara huhuhu

puas ku kuatkan speaker

knv berkata...

sweet sungguh si fahrin tu kan? *sigh*

mlcb berkata...

saya sedang tensen sebab hp tibe2 kena block! arghh!
baru je nak sms hubby cakap "ABANG.. AYANG RINDULA~~~ CEPATLA BALIK~~~" pada jam 9 pagi ini :D

precious innocent berkata...

adeh.. nie yg x best nie...

cik jua sudah bikin sy giler bayang kat ittew olang (fahrin)!!!!

tidak!!!!!!!!!!!

-mama emma®-

jua berkata...

TIDAK!!!!!!!!!
pesal macho sangat heh?

/me: gedebuk jatuh pengsan.

Salwa berkata...

I dah tgk last wek hari jumaat
tu la sekali je i tgk
best nya iklan ni sweet banget
masa i tgk tu i duk pikir
aduh makan hati le si L.... tu tgk iklan ni
hehehe

rina berkata...

mmg sweet...

Fid berkata...

aku blom tgk..hahahha
karang aku tgk hahaaaa

CY3.5 berkata...

cikayu,
nampaknya begitulah.. ngeee..

MAA,
ha? tak dengar ke? bunyi SMS je byk.. kekeke.. dialog ada sket je..

knv,
manis bergula-gula :P

MLCB,
ececece.. ni bley bikin iklan version lepas kawen :)

mama emma,
no harm done :)

Jua,
i pun takde jawapan utk tu.. Fahrin, CPR cik Juaaaaa..

Salwa,
saya first time tengok masa ada iklan dalam slot Samarinda.. hee.. pasal makan hati tu, tak dapek la nak nolong..

Rina,
mau Celcom sponsor depa kawen ni gamaknya..

Fid,
kalau kau minat Fahrin & Scha, berbaloi-baloi le menengoknya.. kekeke..

Nur berkata...

....mmg fahrin tu macho banget!

::Umi Sufira:: berkata...

saya pun belum pernah terserempak lagi ngan iklan ni...psst balik umah baru leh bukak youtube CY ni!:P

~ As ~ berkata...

Kalau Fahrin masih ngan L... mesti iklan ni muka L kan??? sesuai ke tak??? tak sesuai...kah kah kah...

lia berkata...

giler punyer comey iklan nih... makan hati i tgk kah3...

isz_3707 berkata...

aku tengok 2 hari lepas. fahrin mmg menggiurkan hahahahha

KS berkata...

awat i senyum sorang2 ni????

sweettnyaaa...

ni yg buat i nak anta msg gedix kat hubby ni haha :P

C!kpuanmuda berkata...

ai suka aaron aziz :p *takde kena-mengena* hahahah

madamoiselleczar berkata...

argh..gila sweet bangat...boley kencing manis haku noks :p

yaya berkata...

i suka Gf fahrin tu, i takut lelaki bertubuh sasa. erkkk... sila pelik...

CY3.5 berkata...

Nur,
fakta yg tak dapat disangkal lagi :)

US,
silalah.. haha.. dan cover² senyum (kalau ada) heee..

~As~,
mmg tak seswai.. kah kah kah.. statement tak sayang mulut ni..

lia,
aii.. lain macam je bunyi? ngeee..

cik isz,
ayattt.. tak tahan!

KS,
i baca komen you pun i senyum dlm diam.. apakah?

cpm,
oh, yg tu pun masuk list jugak.. iklan celcom dia mantap OK..

Madam Za,
kau.. terberanak on the spot, aku tak jamin..

yaya,
mmg sesuatu ni.. kekeke..

Masayu berkata...

dalam FB, si fahrin dah buat satu fahrin-list,, kiranya mcm mailing list lah untuk peminat2nya, tahu info n perkembangan si fahrin..

sapa2 minat bolehlah join fahrin-list tu

(baiknya jadi tukang promote)

FZLNA berkata...

Ai dah tgk..best n sweet sesangat..rasa cam ai plak kat tmpa scha itu..

Zuhaini berkata...

sweetnya.. :)

CY3.5 berkata...

cik Masayu,
tu dia aih.. apa lagi, yg berFB bagai? silalah terjah.. heee..

FZLNA,
welcome to ApaApaJe :) ngeee.. bley la reshoot balik dengan your other half..

cik Zuhaini,
saaangat kan? kan?

Fid berkata...

CY3.5
aku tak minat fahrin sbb dia tu X-mommylyna kahkahkahkah