Cari Something?

Jumaat, Julai 31, 2009

Sedar Tak Sedar



Sedar tak sedar, saya dah jejak 24 minggu hari ni.. weeee.. another 14 weeks to go.. fuh!

Sudah 6 bulan.. cepat je masa berlalu.. mungkin masa untuk berbaju preggy telah tiba.. ye.. saya masih lagi berbaju kurung.. heee.. Hari tu cakap dengan si dia, "by August, I start la pakai.." we'll see how it goes.. pasal suar maternity tak cukup lagi.. blouse pun ada 4 helai je ni ha.. gaun² yg ada takat sehelai dua tu takmo la pakai.. karang org terpijak kat dalam tren, sayaaa jugak yg susah..

Baby in womb bergerak active pada sekian² masa.. kata babycenter, dalam ukuran satu pembaris panjang dah ni..

Next appointment will be on August 11th.. perhaps masa tu dapat dipastikan sama ada ticker di atas akan kekal berwarna pink, atau perlu ditukar sepertimana yg sebelumnya.. :D

15 ulasan:

Nur berkata...

sy pun x scan lg..tp redha jer lelaki ke pompuan..janji sihat!

ahad lps borong baju maternity dgn suar..abih duit!!tp kalu x beli, takkan nk pakai baju nampak pusat kot?:P

CY3.5 berkata...

Nur,
ni dah 2kali scan.. tp tak dpt dikenalpasti.. ngeee.. beli kat mana? if you dont mind to share :)

ja berkata...

saya skrang 25 minggu. saya rasanya 8 minggu dah pakai baju maternity. hahahahha. cepat gemuk kali nie.

Nur berkata...

cik yan,beli kt ktn je..nk borong gak kt fabulous mom tu, tunggu fulus mari heheheh...

actually, sy ada beli jeans maternity kt butik kt ktn ni, mmg comfy sgt!tp beli satu jer hari tu..ingat nk beli satu lg, da abih!!frust betul...

nanti2 kita tempek gambo pakai suar tuh..:)

rizza berkata...

yan..ko tak pakai jeans maternity ke?

heheh tingat time dulu2..hehhe aku pakai sampai dah nak beranak hahhahha

honeylanz berkata...

cepat aja kan ms blalu... Insya Allah kekal pink ticker tuh ;)

MommyDania berkata...

CY, lucky u. 6mth blh pkai bju kurung. sy dh peram segala dlm almari. ohh..miki mom is on sale!

CY3.5 berkata...

ja,
sama la kita.. tp tang perut ni macam tak naik.. part lain dah tebabom dah :P

Nur,
maternity jeans ni, harus hang tepek nyah..

Za,
mana mau cekau? aku kan kayu bab² shopping ni..

honeylanz,
semoga ALLAH izinkan.. ngee..

MD,
ni macam time preggykan Amir dulu.. miki mom ada kat mana? hahaha.. gile malas nak google..

penjual lampin berkata...

hi, silalah dtg jengah k kedai kami CLOTH DIAPER in d house
http://juallampinmoden.blogspot.com

Ms Lola berkata...

CY,
Aku hari tu 6 minggu pun dah tak muat seluar. Adehhhhhh...

p/s: Kau dah tukar ke 5000 punya ya?

Abrahyn berkata...

i suka betul dgr kalao ada kawan2 yang peknen...happy sgt...u take care tau...

CY3.5 berkata...

PL,
baik :)

Ms L,
kau, seluar jangan la cakap.. ni baju kurung.. pinggang getah :P yep, kuar la plak.. last time aku guna 5K, tak kuar pape..

abrahyn,
terima kasih atas doa you.. semoga turn you tiba tak lama lagi.. amiin..

MN berkata...

gaun itu amatlah tidak sesuai utk ko yg commute dgn tren.
org kadang bukan kira...
take care yer CY.
aku doakan ticker itu kekal kaler pink *wink*

Sayang.Ibu berkata...

CY.. saya pun x sabo menunggu nxt appointment CY. Cpt2 laa tuko uniform..nanti senang dpt sit dlm train...;)

CY3.5 berkata...

MN,
thanks atas doamu MN :)

cik Intan,
kekeke.. saya dah tak kesah dah.. selagi daya berdiri ni..