Cari Something?

Khamis, Julai 23, 2009

Keliwon : Macam Seram Je..


Dah lama sebenarnya tak layan Keliwon ni.. kalau layan pun, ala² nak hujung² gitu.. pastu cite pun tak best mana.. tu yg malas nak buat review tu..

Tapi saya rasa macam tak ternampak plak preview Keliwon di kaca TV untuk minggu ini.. Eh, dah abis ke Keliwon Season 2? Cewah.. jadi, untuk memuaskan hati, saya ke laman Utusan Malaysia untuk menyemak intisari rancangan.. pergh, vadevas tajuk!

9:30 Seram (Keliwon - Hantu Tak Berkepala)

wahhhh.. jenuh la Rashid Sibir nak edit bagi jangan nampak kelapa.. eh, kepala.. ngeee.. kira kalau amik pelakon tak cun pun tak pe la.. pasal tak nampak muka.. komen apakah ini?



12 ulasan:

MN berkata...

haaishhhh...ni keliwon kat tv3 jugak ke nih?

ko sila ulas yer nanti?

honeylanz berkata...

tak nak tgk..takut!!

CY3.5 berkata...

MN,
kalau aku jadik tengok.. ha ha ha.. silap2 aku rerun Fast & Furious 4 karang..

honeylanz,
cite hantu Melayu, takat keliwon, tak seram mana.. serius :)

Sayang.Ibu berkata...

alahhhh..time aku nak meroyan malam ni laaa... keliwon macam best..nyampah ai tawwww

miezrina berkata...

jika keseorangan saya tidak menonton keliwon... bila cik abe ada kat rumah baru menonton.. bukan la seram sgt keliwon punya episod sumer tuh... tp ntah la... sejak kawin ni... kurang thrill pulak daku pacar yang hina ini... keh keh keh

haiii yan... helo helo

CY3.5 berkata...

cik Intan,
meroyan je.. keliwon can wait :)

miezrina,
kekeke.. ajak la budak2 join.. tp suh diorang tido.. bley?

Abrahyn berkata...

hok aloh...jgn harap i dpt tgk keliwon tuh... :( mencik!!

omey83 berkata...

i tak penah tengok dan takkan tengok! serammm..

::Umi Sufira:: berkata...

Sejak pindah takut nak tengok...rasa macam dok panggil2 'benda' tuh datang rumah lak...baru je halau 'depa' harituh...:P

CY3.5 berkata...

abrahyn,
kekeke.. dah nak abis dah kot..

omey83,
takde hal.. mmg tak rugi :)

US,
uiiii.. depa ada mai ka?

mamaDhea berkata...

ok laa keliwon semlm.. tp tgk pon dah nak last2 gitu laa..

tp pelik sket laa.. mlm2 org kat kampung mmg tak tutup tingkap ke? nganga bukan main luas lagi tingkap tu kan.. kat situ je dah nampak tak logik.. haih..

CY3.5 berkata...

Sya,
hang mmg tau.. every detail hang perati.. kekeke.. my review will be up somewhere around 12 karang.. tp pendek saja..