Cari Something?

Jumaat, Julai 24, 2009

Sejauh Mana Ketegaran Anda Dalam Memblog?


Semalam, tergerak hati nak tambah gadget Blog Archive.. ada kat sebelah kanan ni.. kat sidebar paaaaling kanan.. Gedik plak tu letak title ApaApaJe™ since 2004 :D tak tau la sampai bila dia akan ada kat situ.. rasa nak buang karang, buang.. benda di hujung jari le katakannn..

Bila benda dah ada, saya belek² la kejap Archive tu.. Kalau lah ketegaran memblog ini diukur menerusi frekuensi / jumlah posting, sebenarnya, saya ni takde la tegar mana pun dalam arena blogging.. sejak November 2008 baru gedik² blog ni mencecah puluhan posting dalam sebulan.. b4 that, sebulan 1 kali posting je.. ngeee.. ada jugak yg tak pernah update.. mungkin sbb atas faktor ketika itu belum ada Nuffnang melekat kat blog ni..

sekarang? ya ampun! 70 posting kau.. itupun menjadi² sejak March 2009.. heeee.. ni, pi ofis buat keje ke, tulis blog oooiii?

Jadi, jika ingin memuntahkan diri mengadap blog CY3.5, bolehla terjah posting sejak March tu.. mmg boleh muntah kaler² ngadap 70 posting dalam 1 page.. :P


11 ulasan:

Ms Lola berkata...

alamak aku tak pernah check. tp jumlah posting yg ado ada dlm 1000

fatin berkata...

sy tak pernah bosan lg ngadap blog with Yan nih! ;)

Sayang.Ibu berkata...

blog CY mmg best laaa... xde istilah boring biler mengadapnya...:)

Nur berkata...

cik yan..ur blog rawks!!tak bosan ngadapnya..

jgn bosan memblog udahler!rasa kehilangan tau..

KS berkata...

i pon blog sejak 2004. tapi blog lainlah.

agak menyesal sebab tak sempat nak selamatkan entry2 blog tu before move on ke blog baru pada 2005. i blog apa yg i rasa penting.

dan blog cik yan memang menarik. takde pon muntah setakat nih.. :)

M Lyna berkata...

I want keliwon!

honeylanz berkata...

lg 2 hr genap 1 year i berblogging.. masih baru la.. sila beri tunjuk ajar lg.. heheh ;)

CY3.5 berkata...

Ms L,
kalau ikut jumlah, mmg kau lagi tegar nyah.. aku baru 700+..

cik fatin,
terharunya saya.. auwww :)

cik Intan,
ada time jugak ooOoo.. time mandom tu.. ntahapa2 mak rabankan..

cik Nur,
as of now, saya dah ada la entry sampai isnin.. ngeee..

KS,
i start 2003.. tu pun blog lain.. dah tanam idup².. blog ni mmg start 2004.. i blog pasal apapaje.. ha ha ha..

MLCB,
tengah hari nanti kuar review.. pendek je la tapinya..

honeylanz,
alah.. sometimes org yg baru ni lagi byk content best² tau..

::Umi Sufira:: berkata...

saya baru setahun berblogging..tu pon tak terkejar ngan jumlah post CY sebulan..tak boring pon blog CY nih...satu hari 2,3 kali dtg sini:)

ainie aziz berkata...

sehari rasanya mau berpuluh kali singgah blog cik yan nih. ada je hidangan baru. tapi yang pasti, takkan muntah punye. hehe!

CY3.5 berkata...

US,
ngeee.. tp jumlah visitors you mantop :)

cik ainie,
hidangan saya, biasanya time sarapan, makan tengah hari & minum petang.. malam, saya hidang kat tempat lain.. kah kah kah.. dah ke laut la ni..