Cari Something?

Khamis, Julai 09, 2009

Melayan Perasaan

Saya tido lambat malam tadi. Melayan Michael Jackson Memorial Service kat 8TV.. depa ada buat rerun @ 2215hrs.. sambil makan Apple Strudel.. ngeee.. makan je la kau mak buyung.. mentang2 membuyung, ada excuse nak makan macam2 ye? Esok berat terlebih, tanggung!

Niat asal, nak tengok Paris-Michael punya ucapan.. kesannya dah hujung2.. merasa la menitik air mata dengar ucapan Stevie Wonder, tengok Usher nangis.. dan gelak2 dengan ucapan Shaqui o Neal (lantak la aku salah eja nama kau..)

Masa tengah ngalir2 tu la, my other half turun..

"Nangis ke yang?"

"Takde la.. mata pedih.. ngantuk.."

Lagi mau cover.. ntahpape :P

Nasib dia dah naik time Paris bagi ucapan.. pasal time tu confirm dah takley cover! Mmg sangat menyentuh perasaan.. yeah, MJ is someone's daddy.. not just a world entertainer..

Later, layan plak Music Video.. tersayat hati dengar sora dia nyanyi Heal The World.. tapi time Thriller, saya tak tengok.. lari kejap.. seram la konon.. kah kah kah..


Anyways, ada jumpa link ni semalam.. tranformation of MJ..



Nota kaki: Sora MJ mmg best.. tengok time dia perform kat Ed Sullivan's show back in 1969.. pergh.. mmg tak sangka tu budak 10 tahun nyanyi.. ngeee..

9 ulasan:

Ayu berkata...

Mj kebumi kat mana, masih lagi misteri kan?

jua berkata...

aku duk gila surf tmz.com
situ dorang duk selongkar semua pasal MJ. Puas dapat tgk gambar MJ berseronok dgn anak2 kat rumah. Gambar yg sebelum ni takde pun keluar mana2.

Nanak berkata...

sedey kan..takpelah, yg pergi biarkan pergi..RIP MJ

CY3.5 berkata...

cik Ayu,
yep.. tak tau la apa cite..

Jua,
sila lah share direct link.. letih nak menggodek.. :P

Nanak,
yep.. tp mmg bley bikin history.. ramai betul umat manusia menengok..

Nur berkata...

air mata menitik jua masa anak dia nangis tuh...

diorg saje x nak bgtau mana mj kena kebumi.rasanya masa function tu pun casket tu kosong kan..just as simbolik je kan?

CY3.5 berkata...

Nur,
tak pasti la kan.. ngeeee.. pasal benda tu beroda.. tolak je :P

Mrs Azarol berkata...

mak pun layan jugak mlm tadi..kejap jer sbb laki ku boring tengok org dok ckp semedang..kena tukar channel lain...mencik!!

CY3.5 berkata...

Mrs Azarol,
mmg agak boring :P dah la bukan kenal sangat org2 yg bagi ucapan.. ngeee..

MN berkata...

aku tak tgk the whole memorial service.