Cari Something?

Khamis, Julai 09, 2009

Shopping Make Up Online

Pernah try? Ha ha ha.. saya baru je buat keje ni utk kali pertama.. ni gara2 sbb depa bagi 32% discount utk CIMB Clicks user la ni..



Saya pergi kat sini..
Nak klik kat gambar pun takpe..


Currently ada 26% discount utk beauty products.. kalau ada akaun CIMB Clicks, letak CIMB kat discount code, dapat la 32% discount.. bukan tambah another 32% discount.. ngeee..

Kalau korang dah biasa dengan certain brand + produk, maybe bley try..

Antara brand yg ada kat situ, Biotherm, Clinique, Dermalogica, Jurlique, L'Occitane, SK II.. banyak la kan.. koser nak taip :P

Kalau ada yg pernah try, please share your verdict.. selama ni beli buku je kat situ.. sebagai alternatif kalau kat MPH takde..


Dari meja seorang bukan pemakai mekap tegar,

16 ulasan:

CiKaYu berkata...

menarik lah cik yan, saya baru tau ini. bagus untuk keperluan yang akan datang aka bahana kat diri sendiri, pasni dok mengadap shopping online lah jawabnye...cik yan, boleh ajar balik tak shortcut how to paste photo kat blog ini. entry cik yan b4 dis ada letak. tq.

MN berkata...

aku tak pernah try nyah.
aku suka godek kat muka, kat pipi, kat mulut ---> puas hati, baru beli :)

Nanak berkata...

pernah..dan ketagih.

ainie aziz berkata...

cik yan ni betul2 menggoda nafsu pagi2 ni. btw...harga tu dah tolak diskaun ke belum?

Mummy Dasy berkata...

Adeh pagi² ni betul² dugaan ah tgk site tu..

MommyDania berkata...

penah dgr tp xpenah beli. sama mcm MN, kena tepek2 kt muka, berkenan baru beli.

mamaDhea berkata...

sya laaaagi tak pernah beli make-up.. ahahaha.. tp sya pengguna tegar cimbclicks.com :D

ni yg rasa nak click je kat gambar kecik tu.. :P

Ealyie berkata...

ala CY, terlambat suda.. Mak da terbeli pon 'benda' tu kat MJ tanpa ada sebarang diskaunnnn... huhuhuhuhu....

kaezrin berkata...

auwwww bila dah click dah cari padah...dah cam suka sesuatuhhhh..ishhhhh...

miz_eda berkata...

tima kasih weh..aku dah lama nak beli stok Loreal kerastase..dan2 ni dpt 32% diskaun..:)

CY3.5 berkata...

cikAyu,
hehehe.. anyways, tutorial inikah yg dimaksudkan?

MN,
kalau nak stock up yg dah pernah guna, bley la dak.. kot nak try new shades, mmg tak dapek :)

Nanak,
kena masuk pusat pemulihan lagu ni.. kekeke..

cik ainie,
harga terpampang dah tolak diskaun 26%.. kalau CIMB Clicks user, lepas masukkan kodkupon, dia akan reflect harga lepas 32% disc..

Mummy Dasy,
ya ampun.. takde niat nak menduga.. ha ha ha

CY3.5 berkata...

MD,
jawapan mak sama la macam yg mak tulis utk MN.. heee..

Sya,
samolah kito.. buat keje ni tadi main gamble je :P tak kenan esok, jual kat orang.. heee..

cik ely,
tak dapek den nak nolong ni haaa..

cik elin,
saya tak bertanggungjawab :P

Efi,
silalah bershopping :)

knv berkata...

waahh menarik la yan. cuma takleh nak start ni. kang tak berhenti!

:P

CiKaYu berkata...

cik yan..
ye betul...tq lah cik yan...i luv u lah...heheheh

Diana Sulaiman berkata...

yan.. mmg menarik la pulak.. isk! kene plak dgn barangan yang aku pakai ni.. hehehe.. next time we'll try..

CY3.5 berkata...

k Ana,
alah.. bukan selalu.. kekeke.. macam aku dapat komisen plak kalau kome beli bebanyak :P

CiKaYu,
ngeee.. semoga bermanfaat..

Diana,
next time.. next time.. sampai hujung ogos saja dong..