Cari Something?

Isnin, Julai 27, 2009

New Icon :)


Semedang melahu je sepanjang minggu lepas, saya bikin ini..



Dah tertempek kat situ since Jumaat lepas.. ngeee.. Saja gedik menukar icon dari


menjadi


Sapa nak letak icon korang kat situ? Angkat tangan!


Update @ 1143hrs:
Tutorial on HowTo akan muncul pada pkl 4pm+ nanti :D

11 ulasan:

n.i. berkata...

sayaaa!!!!!!

ainie aziz berkata...

cikgu saya nak jugakkk !

isz_3707 berkata...

aku memang dah notice tp xsempat2 nak explore segala ilmu yg ko turunkan lagi. xpe, aku yg pemalas nak explore ni akan skype ko bila aku free ngeeeeee

precious innocent berkata...

icon tu namanya favicon.. sekian masyeh....

-mama emma®-

CY3.5 berkata...

n.i & cik ainie,
tutorial bakal muncul.. cuma tak pasti bila.. hee..

cik isz,
slow² la.. sume aku letak under label Tutorial..

mama emma,
ye betul.. tepat sekali.. :)

Zety Zin berkata...

saya! sayaaaa!!!!!

CiKaYu berkata...

saya pun nak jugaaaaaaaaaaaaaaa

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

uikss... nak jugak lah... CP

CY3.5 berkata...

ZZ, CiKaYu & CP,
saya bley tolong ajar je.. hat nak buat icon tu sendiri² pun bley :)

rina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
CY3.5 berkata...

rina-san,
YM jaaaaarang sangat bukak.. heee..