Cari Something?

Khamis, Julai 02, 2009

Nora Danish

meletup kan?
Pic credit to Siti Fiza

Dah lama tak tengok cik mek molek (CMM) ni kat TV.. Puteri dah takde ek? Tau2 nampak preview dalam TV yg dia bakalan muncul dalam Keliwon malam ini.. episod Hantu Geweh.. apa ke benda jenis hantu ntah..

Pi tanya pakcik Google, "maksud hantu geweh" benda lain yg kuar.. kah kah kah..


10 ulasan:

Nanak berkata...

mmg cantik n malatops ya hamat!!

Diana Sulaiman berkata...

ni gamba latest kah? selim melim sungguh eh?

Azure berkata...

ku gugel 'hantu geweh', blog ni keluar at top

tp tetap tak tau hantu geweh tu apa

Abrahyn berkata...

saya sgt kagom bile org blh kembali pd bentuk badan asal lps bersalin...! kagum sgt!

Fara_Adura berkata...

Die memang cantek yang amat..kiut aje..muka kekal kiut walau umo 90 tahun..keke

CY3.5 berkata...

Nanak,
cute je minah ni kann.. heee..

Diana,
kalau ikut kat blog yg aku amik tu, Jan 2009.. hehehe..

Azure,
macam samaaa je dengan hantu2 saka ke apa ke.. hampes..

Abrahyn,
saya pun begitu.. huwaaa..

Fara_Adura,
ngeee.. kot sampai 90 pun cantek, ada benda lain ni.. ha ha ha..

mamaDhea berkata...

meroyan laa x-laki dia klu tgk gamaknye ek.. ekekeke..

CY3.5 berkata...

Sya,
meroyan.. makan hati.. limpa.. usus.. sume ada nyahhh..

m-i-o berkata...

apsal dah takdak review keliwon nih? mogok gamaknye nih :P

CY3.5 berkata...

m-i-o,
merajuk la.. hang lama tak mai sini :P