Cari Something?

Rabu, Julai 15, 2009

Optimus Prime In The House


Bukan 1, bukan 2, tapi 3.. aih, macam tak biasa :P

Satu untuk Amir, satu untuk Arif, dan pastilah satu lagi untuk Zeri.. yg kadang kala jadi untuk abah juga :P



Gagahnya dia.. kena plak dengan sora yang mengancam itu.. ngeee..
Pic taken from here.



Level of difficulty adalah 2.. tp tetaplah saya terkial² untuk menjadikan lori itu sebagai robot.. apakah?






Yang, I nak Megatron, boleh?



10 ulasan:

Ms Lola berkata...

CY,
Did u know that suara Optimus Prime tu adalah suara yg sama dgn donkey yg kat dlm citer Tigger & Pooh tu?

/aku baru tau masa dgr kat radio bbbbbbrp hari lepas

Tanpa Nama berkata...

Hehe, angah baru kumpul 1 ngan 2.. itupun, ada orang yang tukang belikan.. :p

Nak cari 3 ngan 4 tgu tong kosong nk ke cameron! yehaaa... cukuplah koleksi angah nnti!

CY3.5 berkata...

Ms L,
fuh, aku ingat donkey dalam shrek!! dalam cite Tigger & Pooh, ampun aku tak tau.. ngeee..

Pit,
starscream mmg tak beli.. abah depa kata, tu robot jahat :P

MN berkata...

yer!! ML!! aku pun baru tau psl optimus prime punya suara tu...
kah kah kah...

CY, mana ko beli benda alah tu?

honeylanz berkata...

mykids just ada yg dibeli kt petronas. tu pun sampai 3 station diredah!!

Melz berkata...

along..baby nie..hahaha
T beli je tau..nak jadikan robot..erm hampeh...

CY3.5 berkata...

MN,
petronas la nyah.. beli minyak rm30, bley rembat 3 sekali :P

honeylanz,
i dah gedik nak megatron niii..

Baby,
la.. ye ke? samo lah ni..

madamoiselleczar berkata...

hiks....Danial dgn Daddy Danial pun tgh ber`transformers' bagai...ada beli Bumblebee kat petronas..tp kuality mcm cipan...baru tiga saat dekat tgn danial dah tercabut tgn robot tuh...hangin mak nyah! lepas tu daddy beli kat toysr'us je la........
sekali Danial dpt helmet Bumblebee trus..aku ngeris siut..tabley tido dibuatnyer.....serams la....helmet tu ganas....mak tak sukak!!!

p/s: nape Optimus Prime sgt susah nak carik??? semedang jek habis ....

mamaDhea berkata...

wah.. dah start jual OP ek.. ni klu dhea tau haruuuu.. :D

CY3.5 berkata...

Madam Za,
kan boleh pasang balik? ngeee.. OP ni dapat kat Zeri habis bersepai.. tp mmg bley pasang balik.. kalau patah, aku tak tau..

Sya,
yep.. since July 12th :)