Cari Something?

Rabu, Julai 08, 2009

Penunggu


Sejak posting MN yg ni, saban hari saya dok jenguk2 peti surat kat umah.. ha ha ha.. payment advice via email dah dapat on July 3rd.. tp saya hilang ingatan plak berapa lama plak nak tunggu lepas dapat email tu..

Semalam lagi la seriau.. dah la hujan.. karang basah cek aku... ahAHahahahAHa.. tapi tetap takde juga.. hmmm..

Cepatla sampai.. dah la skarang ni ads ala2 mandom je.. CPM ads pun dah lama tak lekat :P

Penunggu yang tak berapa sabar,

5 ulasan:

mommysarah berkata...

eksited sungguh. siap risau hujan bagai..kena letak payung atas post box tu. :))

MN berkata...

hehehe..tunggu nyah jangan tak tunggu.

Zuhaini berkata...

wah.. best nih.. selamat menunggu.. :) i dah lama nunggu... :)

KS berkata...

hahaha.. penunggu cek!

mmg best oo kalo dapat cek yang tertulis nama kita... hahaha :P

CY3.5 berkata...

girls,
mak dah dapat semalam :) hari ni la baru bley nak bank in.. ngeee..