Cari Something?

Rabu, Julai 08, 2009

Romentik Tak?

Tahun ini, anniversary kami jatuh pada hari Sabtu.. 3 hari je lagi dari sekarang..

Pagi tadi, ketika dalam perjalanan ke tempat kerja, saya tanyakan kepada si dia..

Anniversary kita, nak pi mana yang?


He answered,















"ke bulan.. ke bintang.."



I was stunned sekejap.. then I replied, "ke planetarium la jawabnya" :P Pandai tak saya menafsir? ngeee..






18 ulasan:

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

aisehh... pandai mentafsir... huhuhu... hepi anni... yang ke berapa?

Marisa berkata...

potong stim betol la CY

::Umi Sufira:: berkata...

kahkahkah..bijak betul CY menafsir:)

mommysarah berkata...

ala...lenkali buat2 lah tak tau. surprise ler kekonon. eh, tapi betul ke planetarium ni?

KS berkata...

planetarium?? nak bawak budak2 skali ke?? :P

happi anniversary in advance! :)

CY3.5 berkata...

cikPau,
baru nak masuk 6.. insya-ALLAH..

cik Marisa,
dah tu.. kekeke..

US,
tp salah kaedahnya ;P

mommysarah,
tak tau la kat dia.. sbb lepas tu dia sambung, lautan api.... koser mak nak nyampuk..

KS,
TQ for the wish.. kot bawak pi tengok transformers pun i dah puas hati.. ngeee..

mamaDhea berkata...

ececehhh.. hubby nak romantik sket pon tak bley laa CY nih.. :P

knv berkata...

dari pi planetarium, baik pi tengok transformer berdua-duaan sampai makan kuaci.. eh.. popcorn.

hidup transformerr!!!!!!

MommyDania berkata...

sapa pulak yg tak romentik nih? hehehehe

Queenin Murni berkata...

hehhehe!! nape CY tak sambung..
"Buuuulan madu di awan biru...
tiada yang mengganggu...
buuulan madu di atas pelangi..
hanya kita berdua..."

ok.. u got the song rite? :P

CY3.5 berkata...

Sya,
saya agak weng sbb pagi tadi dah lambat ke ofis :P straight fwd je..

k Ana,
tu la. tp dia kata, dia rela tinggal kat umah jaga Zeri.. kita pi tengok dengan amir & arif je.. tak syok! tak syok!

MD,
saya lah kaedahnya :P

QM,
suara saya tak matching key lagu amy search tu.. kalau turunkan key, buruk la pulak.. ahahaHahHaHAHa..

ainie aziz berkata...

salah tafsir tu cik yan...bulan bintang maknanya kena pi masjid nih. buat sujud syukur dan solat hajat dikekalkan jodoh sekali. hahaha!

Sayang.Ibu berkata...

hehheeee...romantik laaa tu CY ooiiii..... ;p btw.. happy 6th anniversary yer...

CY3.5 berkata...

cik ainie,
sungguh menusuk kalbu tafsiran mu itu.. :)

cik Intan,
terima kasih.. insya-ALLAH.. 3 hari lagi baru jejak itu tarikh..

MN berkata...

kah kah...ko ni kan. kensel dia nak beromantik!
:D

Diana Sulaiman berkata...

heheheh... aku nak gelak boleh tak yan?

nelcyndana berkata...

hepi anniversary cy3.5 (ssh aku nak naip point2 ni) ;-). tumpang roket DAP ler pergi bulan bintang wknd ni....

CY3.5 berkata...

MN,
aku la yg tak romentik kann..

Diana,
gelak lah.. heee..

cik Aida,
koser I..