Cari Something?

Jumaat, Julai 10, 2009

Rita Rudaini Dah Selamat Jugak..

Blog ni mmg ApaApaJe kan? dari cite preggy, pasal anak2, pasal breastfeeding, pasal duit.. artis pun nak masuk jugak.. ahAHAHahAHaha..

Anyways, kita ke tajuk utama teruslah.. Puan Rita Rudaini yg vogue devas tu dah selamat bersalin pagi semalam.. dengarnya 1.20 pagi gitu.. anak lelaki.. namanya, Airit Rayyan Rizqin..

Selamat menyusukan anak ye puan Rita.. dan semoga gembira dalam pantang :)




Nota kaki: Ini adalah scheduled entry sebab tuan punya blog takde idea apa nak tempek pepagi Jumaat ni..

10 ulasan:

jua berkata...

dan saya wartawan majalah hiburan ApaApaAje. sila ke http://beautifulnara.com/gambar-anak-rita-rudaini/#more-3171 utk laporan gambar penuh anak rita.

Nur berkata...

cik yan,
(sori,off topic)
bley x tlg bg link tutorial psl x nk org copy blog kita tuh..tq dear!
p/s:eh, da jd 2 column blk la blog u!

mamaDhea berkata...

ahaks! mmg sesuai tema (?) Apapaje tu kan.. :P

CY3.5 berkata...

Jua,
vavava.. ni mmg dah tahap pro dah ni.. ngeee..

Nur,
yg takley right click tu ke? kalau takley copy, tarak.. ngeee.. right click, sini jugak.. tetap 3 column noks..

Sya,
cacamarba.. ngeee..

kaezrin berkata...

cayalah wartawan cik yan ni....suka saya dpt gosip2 gini..:P

NadiahKhair berkata...

CY,
terer sunggoh hang bab2 nih. :D
syabas bette.

CY3.5 berkata...

cik elin,
ni pun sbb mak dah takde idea.. ha ha ha..

NK,
takde maknanya.. tp mmg tak kuar online paper pun.. Erra dulu siap kuar berita mutakhir gitu..

ainie aziz berkata...

sori...off topic jugak. boleh bg tutorial camne letak link dalam comment box macam yang cik yan buat tu tak? i ni buta IT la. huhu!

CY3.5 berkata...

cik ainie,
camne nak ajar ek.. tp kaedahnya begini.. taip

<a href="link_yg_nak_diletak">sila klik sini</a>

ainie aziz berkata...

TQVM cik yan!lap u...muah muah!