Cari Something?

Isnin, Ogos 17, 2009

Bagusla kan..


Kalau dah kawen..


Buat iklan ubat gigi ke bang?

29 ulasan:

Sayang.Ibu berkata...

menyampah ai...suka lah tu dapat bini baru...

Umi Nawfal berkata...

tapi kan.. apsal muka bininye tu cam x berseri pon? mekap cam malas² aje.. kan?? x cam perantin pon!

Rozy berkata...

EEeeiii... aii pun menyampess..

Ms Lola berkata...

KAH KAH KAH. ANak aku siap tanya lagi "Mama, kenapa pengantin tu macam tu?" (referring to Waheeda).

Pastu aku bakar line dgn menanyakan "Kenapa, tak cantik ke pengatin tu?"

"Ha, tak cantik lah"

~ As ~ berkata...

mcm hape je!!... tak suke..

isz_3707 berkata...

Lagi seminggu nak puasa diorang kawin..(motippp??) :P

CikNi berkata...

Eee..meluat tgk gambo diaorang..over nak mampus...gedik btol waheeda tu..org laen maintain aja masa kawin...suka la tu ramas laki org....

MommyDania berkata...

hahaha...baru nk update entry dgn berita nih. xkosa diorg ni!

Azure berkata...

ada rasa sebal(?) sebab....err err..kesian ex-wife dia!

hate u lah AH n WAH!

::Umi Sufira:: berkata...

Anggaplah senyum over nak tayang gigi chantekss!!!ahaks!:P

knv berkata...

err.. saya tak koser nak komen, kerana apa sahaja yang saya cakap kan, mesti orang salah ertikan. baiklah saya senyap aje.

kahkahkahkahkah!

hampeh!

mast@work berkata...

komen kak non aa paling tak tahannnnn hahahahhaa..

saya no komen.. tak kuasa you

Hana berkata...

tak suker betol! tapi dah jodoh dorang. layannnn!

m-i-o berkata...

"kami hanya berkawen baik sahaja"

"cukup2lah waheeda bersedih kerana dituduh sebagai orang ketiga. saya bersimpati dn meminta maaf kepada keluarga waheeda"

cilakak tol!

dan maizawati pula berkata,

"perceraian ini bukan bermakna permusuhan. saya tiada masalah untuk berkawan dengan mereka (AH & Waheeda)"

i wish u the very best in life, maiza!

ar.nie berkata...

Tak tahan nengok gambar diorang dlm buletin utama smalam. Baru jer akad, dah posing over gitu. Aper motif? Huhhh...

jua berkata...

isk, nyampah i uuuuuu...
panas hati i, bukan i minta akil..tidak! tidak! i tetap minat fahrin. dia je tak buat i panas hati.
i panas hati dgn dua ni sebab suka cakap belit2. especially kes kantoi kat wayang. lagi mau buat sinetron. piiiiidaaaaaaah!!

ha...haaaa! kita tunggu. lepas ni satu lagi cerita panas hati buat cerita belit-belit.
" eh, i tak kahwin laki orang. i tak kenal jejai. eh, tapi dulu i ada kawan dengan jejai. takkan sbb jejai dah kahwin, i dah tak leh kawan dgn jejai"

kita tunguuuuuuu kisah fasha sanda lak ek.

jua berkata...

see, see..sekali 2 aku TER post.sila delete satu CY. nak betulkan statement yg atas 'minta akil'..sebenarnya 'minat akil'

MN berkata...

i reserve my comment.

CY3.5 berkata...

girls,
takde nak cakap "selamat pengantin baru" ke? hehehe..

rizza berkata...

aiikk baru cerai dah kawin baru.. dah tu kawen ngan org yg di 'gempar gempur tu' hahhaha....

manusia..manusia.. hipokrit.... tak konkrit langsung.....

sah2 le nampak ..sapa punca segala nya.. kalau dah dua2 gatal... tak pe la.. kawen elok.... hehheh

"membina kebahagiaan atas kekecewaan/kemusnahan org lain" hahhahha

kesian..kesian...

Diana Sulaiman berkata...

bile aku tgk dia kawen, mula la aku cam kesian kat x-bini n anak2 dia.. isk! ini lah lelaki..

fauzi-maya berkata...

hipokrit tul...
nyampah gue...

yelaa..yelaa..aku ckplaa slmt pengantin baru... ustaz sgt laa tuh..;p

KS berkata...

sebulan selepas ceraikan bini... hhmm....

sukatiklah nak, asalkan bahagia.

lola: anak u ni mmg bakal princess btol! hehehe...

Ummu Auni Afif berkata...

saya siap sambar baca metro semlm, nak tgk waheeda tersengih lebar

whatever it's, org mungkin tak nyampoh kalau dari dulu lagi dah ngaku...

argh, ingat nak reserve comment :P

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

hehehe... at 1st tot mmg i pun fikir... naper wat iklan colgate plak nih? tak leh ker wat muka biasa? tak payah laa nak senyum over2 nampak muka palsu dan minah tu plak nampak mcm tergedik2 tak tau malu... masa aku lepas nikah dulu berjurai air mata weh... bukan tersengih2 gini... aa... itu aku yang bukan artis... depa artis kena laa sengih ala2 bahagia sebab muka nak masuk majalah... maafkan jerk laa... eeeiii... i hate laa... sian xwife dia. simpati sungguh.

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

ehh... aritu bukan ker dalam paper akil kata waheeda isteri saya? pastu kali nih nikah lagi? agaknyer aritu dah nikah sekali kat sempadan... this time kira nikah pengesahan laa kot. muskil aku... lenkali jangan laa cakap belit2... awak tu ikon agama... kat astro oasis pun dah tak kuar zikir2 oleh ust. akil... bagus laa tu aku pun bukan sukak sore ko... wakakaka... uishsss.. pagi2 dah makan ketupat... lom raya lagi.

mamaDhea berkata...

ahaks.. panas panas..

diorang ni bukan ke dah nikah lama? tp, masih sorok2 lagi..

anyway, harap2 selamat laa hendaknyer.. :P

Marisa berkata...

fakta 1 - mmg waheeda langsung tak berseri.... muka lain macam je.....

fakta 2 - diorang mmg dah lama nikah.... tak register....

fakta 3 - amboi2... bila masa bercinta? terus nak kawin.... sempat pulak buat preparation sebulan lepas cerai.... mcm dah rancang lama je

fakta 4 - kalau baru nak nikah.... yang ambik gambar bedua2an di waktu malam tepi pantai kira dah buat maksiat la ye? (kata baru nikah)

honeylanz berkata...

cian kt anak2 dgn ex-wife la..