Cari Something?

Isnin, Ogos 17, 2009

Movie Marathon


Hari Ahad baru ni, kami bikin movie marathon..

Layan

Ice Age 3


Credit to Frederator Blogs

DUA KALI. Sabar je la kannn.. Amir la ni..




Lepas tu, berjaya layan


X-Men Origins : Wolverine


Credit to IMP Awards

Yg ni sekali je.. sbb sakit hati dengan subtitle yg lambat berapa minit daripada scene :P

Then, nyaris nak layan movie ni plak..



Shinjuku Incidents..


Credit to Ovegun dot Com..

tp kensel sbb bontot dah kebas :P


Sapa dah tengok? worth it tak utk saya kebaskan bontot untuk kali ke-2? Ngeee..


6 ulasan:

Ms Lola berkata...

Aku jugak movie marathon - tgk ice age 1 & 2 & Coraline. Boleh tak, aku katakan Ice Age tu hampeh dan tak kelakar?

knv berkata...

tak tau apsal anak2 akak tak suka ice age tu. rasanya depa tak reti nak tengok cerita2 yang dibintangi oleh para haiwan kot? hahahaha! tapi heran pulak tom n jerry tu macam berhantu la pulak!

CY3.5 berkata...

Ms L,
aku ada jugak la tergelak tengok ice age ni.. especially when it comes to sid the sloth..

k Ana,
ngeee.. cite dia agak berat la jugak dak.. tp sbb dah dikartunkan.. tu yg, eee.. tak tau le den nak cakap!

::Umi Sufira:: berkata...

Syaura pun tak minat sangat Ice Age:P BTW, DVD player kat umah tu dah rosak...nak marathon kena layan kat lappy tapi macam tak puas je sebab screen dia...bilalah nak marathon macam Cik Yan ni..:P

CY3.5 berkata...

US,
cik abang takley godek² ke? hehehe.. takpun, susah² beli je yg baru.. yg bley cucuk je USB tu..

lailasani berkata...

bes gak citer jackie chan tu... tp ngeri sket ngan pendarahan dan pergaduhan...