Cari Something?

Jumaat, Ogos 14, 2009

Bila Anak-Anak Bujang Berbicara


Alhamdulillah, semalam adalah hari terakhir saya mengganti puasa.. berbuka dengan sate 8 cucuk je.. tu pun dah rasa mengah takley muat benda lain dah..

Anyway, sejak perut dah makin membesar ni, mmg selalu la si Amir & Arif berborak dengan saya..


"Ibu, bila baby nak keluar?" Amir membuka bicara :P

"Bagi la dia besar dulu.. manja² dalam perut ibu.."

"Ooo.. baby belum besar lagi?" Arif menyampuk..

"Iye.."

"Perut abah ada baby tak?" soalan yang ni mmg paling tak tahan :P nampak la sangat kannn..

"Abah lelaki.. lelaki takde baby.."

"Alis lelaki, Amit lelaki.. Zeri lelaki.. sume takde baby?"

"Ye dik.."



Haih! Kalau ada 5-6 orang lelaki dalam rumah ni, tak ke jenuh nak tunggu dia abis sebut sorang²?

10 ulasan:

suhainini berkata...

haha..part perut abah tu yg tk tahan..kalau anak sy lebih dr sorang, and bl depa berkomunikasi pun mesti akan tanya soalan sama kat sy..

CY3.5 berkata...

suhainini,
kekeke.. apo nak buek.. dah mmg gitu kaedahnya..

MN berkata...

perut abah tu ada baby...



Babay cacing!
hahahahaha...

Sayang.Ibu berkata...

hahahaaa... pertanyaan yg sama dari anak mak.."perut abah ada baby tak??"
nak buat cemana.. abah ko baby dia tammo kuor2...;p

C!kpuanmuda berkata...

anak-anak bujang yang menghiburkan ;) hilang penat sakit segala ek?

Zuhaini berkata...

hihi... lawak la anak cik yan nih.. :)

Fid berkata...

wah wah wah
meriah laa kalau ada 5-6 0rg lagi wahahahahahahaa

anak aku...tak sudah2 ngaku diri dia baby

liwaniel berkata...

hehehe..kalau si irfan dia cakap ade baby cat dalam perut abah...

CY3.5 berkata...

MN,
aku cakap ada nasik + usus :P jawapan standard..

cik Intan,
ngeee.. bunting gajah kaedahnya tu.. ha ha ha ha..

cpm,
penat nak menjawab la plak kannn..

cik Zuhaini,
ni la dia.. fasa dok tanya macam²..

Fid,
nasib baik dia tak include 2 orang pakcik dia yg ada kat umah ni..

wanie,
vavava.. tu mmg imaginasi sungguh tu.. hehe..

-zaza:o:binxz- berkata...

hi cik yan :)

first time visit blog cik yan, barut au ropanya cikyan tgh berbadan dua, bestnya :)

wah all boys ehk? I wish I haf one, mine 2 girls. teringin nak boy juga.