Cari Something?

Jumaat, Ogos 14, 2009

Tower 13 : Episod 2


Sapa layan Tower 13 malam tadi? Weeee.. saya rasa part yg paling seram masa Alia kena possessed.. ada unsur² exorcist di situ..

Next week punya cite macam seriau sket la kaedahnya.. *shrug*






Actually, takde rasa pun nak tulis pasal Tower 13 ni.. sekali ternampak iklan Orphan kat Nuffnang, terkezut mak! So kalau iklan muka budak pucat kuar kat blog korang, sila bawak bertenang :P

17 ulasan:

CT berkata...

huhuhuh bagus tul la cik yan ni....saya ni penakut x hengat..so mmg tidak akan membenarkan diri menonton citer2 seram gitu...hahahahah

isz_3707 berkata...

aku xdapat tgk yg minggu ni sebab naufal marathon tgk secret of moonacre (sp?), jgn pandang belakang congkak ngan ice age 3 tp sampai je klimaks dia tuka, sume cite x khatam, adoiiiiiiiiii

CY3.5 berkata...

CT,
saya penakut jugak.. tp memberanikan diri tengok cite² macam tu.. hehe..

cik isz,
bleyla tahan.. tp aku budget next week lagi seram.. ikut dia punya preview di akhir episod 2 la..

uMmI berkata...

tak pernah layan tower13 tu...tapi suami mlm td layan kita pun ikut layan gak...kesian kat budak pompuan tu...

Nur berkata...

cik yan,
sy tgk mlm td, sengsorang jer..hubby g lyn internet kt bilik blkg(hampeh tul!)..muka bdk kena rasuk tu mmg seram gile...ish

rina berkata...

huhuhu tiada keberanian aku untuk menonton cite2 seram ini. dah ler incik suami selalu outstation. mau terkucil dibuatnya...

Queenin Murni berkata...

aah.. seram kat muke jek.. devil white hair tu tak seram sgt.. sebab tak berapa nampak.. heheheh!!!

but yes.. part yg paling sentap adalah sedutan next week.. terkezut den! huuhuhuh!

Ms Lola berkata...

Aku apah pun tak nampak kalau ikut proxy nih

ainie aziz berkata...

memang seram part girl tu kena rasuk. cam real je. cant wait for next episode.

liwaniel berkata...

terlepas la nak tgk tower 13 semalam...

en_me berkata...

me tau klcc twin tower jakks.. ehehe, salamm singgah..

yaya berkata...

adakalanya layan cerita seram pun best!

CY3.5 berkata...

uMmI,
mmg kesian.. kaw² je kena dengan maid tu..

Nur,
tu la kan.. tp watak Maria tu sedikit poyo.. pegang tombol pintu terkejut, pegang tombol pintu, terkejut.. kata dah biasa :P

rina,
alaa.. bodyguard kan ada 2 orang.. ngeee..

QM,
hihihi.. yg budak rambut putih tu mmg lawak sket.. tp kan, adakah ini bermakna rumah tu dulu, budak tu & tok nenek dia yg duduk?

Ms L,
macam ju-on sket ropa iklan tu.. bagi aku la..

cik ainie,
samolah.. tp dah la cite pasal org bunuh baby.. macam ish..

wanie,
catch-up TV ado.. hehehe..

en_me,
terima kasih kerana menyinggah :)

yaya,
yep.. tp saya pun ada limit.. Thai punya horror, tak sume mampu tengok..

MN berkata...

haishhh..tak layan aku cerita hantu nih!

Sayang.Ibu berkata...

mlm tadi dpt tengok tower 13 for the 1st time, sbb masa 1st episod tu, mak tertido cepat...kahkahkahhh
tp mmg seram lerrrr...

zailamohamad berkata...

Tang iklan Nuffnang tu memang betoi..haritu Zaila dahler dok sorang2 tetibe kuar muka budak pompuan tu dok tenung2..isy, terus masuk tido..xsanggup eden..

CY3.5 berkata...

MN,
stok ni seram nyah.. kira tak nyesal la tengok.. hihihi..

cik Intan,
jom dating tengok next week.. tp kat umah memasing :P

cik zaila,
haaa.. nasib baik iklan tu tak selalu kuar.. TAPI mmg seram kan?