Cari Something?

Khamis, Ogos 27, 2009

Boleh Tak?


Saya baru perasan yg prepaid saya dah mati semalam.. ya ampun..

Nasib baik sempat topup.. kalau tak, haru saya nak call si dia suh jemput kat LRT.. tambah² dalam musim yg tidak bpa menentu ni..

Kalau tak hujan, saya turun kat Bdr Tasik Selatan.. kalau hujan lebat, saya turun kat stesen Sg Besi.. reason being? jam tak hengat time nak u-turn, mahupun lepas u-turn untuk balik ke umah lepas kuar dari stesen BTS :P



5 ulasan:

fauzi-maya berkata...

kekeke..top up jgn tak top up;p

Mrs LVoe berkata...

jgn lupa topup tau ;-)

MN berkata...

sib baik ko leh teringat.

Queenin Murni berkata...

takpe.. kat lrt tu kan ada booth jual topup.. :P

sy pon rasa kusut pegi stesen bts.. kadang2 kawan tompang nak pi lrt, stress tgk jln masuk tu tinggal 1lane, kereta parking kiri kanan..

CY3.5 berkata...

girls,
tu le pasal.. gigih tunggu TAC dari m2u ok.. sampai dah nk expired session mak!

QM,
tambah² dengan construction bagai.. lagi jam la BTS lepas nii..