Cari Something?

Khamis, Ogos 27, 2009

Lain Macam


Sejak bulan puasa ni, bz lain macam kat ofis ni.. Makanya kurang la saya berkesempatan nak mengomen di blog kawan².. Entry² yg ada kat blog ni pun kebanyakannya scheduled post.. gigih la tu konon.. kannn..


Bila ada time nak pi blog korang, entry² lama yg extravaganza vadevas dengan resipi macam² tu pun dah basi pasal dah ada entry baru.. nak komen pun rasa lemau :P





Oh ye.. semalam saya berjaya balik ontime.. TAPI BASAH KUYUP walaupun pakai payung.. hujan lebat ya amat tetiba mencurah² masa saya jalan kaki on the way ke Bukit Nanas.. nasib tak demam.. kalau demam OK jugak.. bley lepak goyang kaki kat umah..





Yg teringin nak makan murtabak.. smalam dah nampak.. tp tak daya nak turun pasal hujan lebat sangat,

6 ulasan:

p-na mama oja berkata...

ada 1 murtabak kat bazaar PJS.. kena beratur berlingkar2... sy x penah dapat...huhuh so x tau la sedap ke x? tp tgk saiz + rupa mmg meletop...

CY3.5 berkata...

p-na,
kat pekan sg besi tu macam ada a few.. tu yg tak tau mana yg betul² kaw.. heee..

Sayang.Ibu berkata...

ooo..ptt laaa lama x nmpk komen CY kat blog saya..sian CY blk dlm ujan...

Fid berkata...

CY3.5
no.1 spare baju hujan
no.2 aku pun kerap juga schedule post
no.3 apa sebenarnya aku nak komen hah???

CY3.5 berkata...

cik Intan,
sempat buat lintas hormat je :D

Fid,
apo² lah jang.. hahaha..

MN berkata...

hujan2 ni jalan bebaik nyah. LICIN!