Cari Something?

Ahad, Ogos 23, 2009

Bukan Bidadari

Sapa tgk?

TV mlm td adalah diconquer oleh bola sepak di 814. Ntah betul ke idak no channel ni :p

Sleepless in PD,

11 ulasan:

Abrahyn berkata...

saya tengok itu Bukan Bidadari...hubby main kayu 3 & slept with other women, tapi wifey tetap blh bersabar sampai sanggup bukak tudung semata2 nak lawan awek husband dia tuh...akhirnya dia sendiri pun cari pakwe lain...huhuhuhu...donia2 :(

Wawa berkata...

tapi agak slow dan boring jugak.

boley layann la tapinya.

C!kpuanmuda berkata...

i tgk berselang-selang dgn kristal hitam (astro ria) ngan bola sepak.. hebat tak? hahahha

zailamohamad berkata...

Ai pon tengok tapi xsempat tengok sampai habis pasai nyampah ngan ittew pelakon bujang bawak watak bini orang..ermm..actually laki mak yang nyampah, ai pon numpang sekaki..hehehehehe..you peminat umi aida ke??sowiiii...

farah225 berkata...

aku tertido awal mlm td.x sempat ler nonton.ngalahkan orang puasa.hehehehe

Nanak berkata...

i pun sama dgn CPM..kristal hitam selangs eli ngan bola..pastu boleh buka channel 102 pula tetiba..heee

CikNi berkata...

che yan aku tgk..siap nangis2 lagey..sentimental pulak tetiba..geram dgn laki dia (fahrin)..dahle maen kayu tiga...pastu boleh expect bini dia nak layan dia baek punya..siap ceramah pasai bini bukak tudung la...menyampah mak bile isteri yg berkorban teraniaya..geram......nasib baik la last2 dua-dua insaf

CiKaYu berkata...

saya tengok....tapi cam ada sesuatu yang tak puas ati lah. bile hubby ada affairs, pastu wifey ni pun anggap kalau laki boleh buat, wife pun boleh buat juga. tapi last-last, both of them rasa nyesal dan cuba tuk berbaik coz diaorg divorced.

suhainini berkata...

sy tk tgk..hubby layan bola..lepas tu sy tidur..
*off-topic-semlm sy p terawih, nampak satu keta plat no CY4..cy punya ker?

CY3.5 berkata...

abrahyn,
le.. macam tu plak.. adakah dia prektis, what you give, you get back?

Wawa,
saya mmg tak dapat tengok langsung..

cpm,
mmg hebat.. kekeke.. harus ada 3 split screen kaedahnya :P

zaila,
saya tak tau pun sapa yg berlakon.. hahaha..

farah,
diorang mmg dah book channel sport tu b4 pi terawih lagi :P

Nanak,
ni lagi best.. kekeke.. 102 kuar apa smalam?

CikNi,
fahrin ke? cis.. hahaha.. ada sekali dulu dia berlakon dengan elaine daly.. jadi jahat jugak.. apa ke tajuk ntah.. tp aku ada la review kat sini.. anyway, ada good ending, OK la tu.

cikaYu,
nak sangat la jadik equal tu ek.. hehehe..

suhainini,
takde maknanya :P tak pernah mimpi ada single number kat plat keta.. kekeke..

Fid berkata...

dgn jayanya aku tgk
nnt aku tulis kat blog kahkahkah