Cari Something?

Sabtu, Ogos 22, 2009

Makan Besar

Menu berbuka td adalah

# Gulai lemak cili padi ikan denak
# Daging masak kicap by moi
# Ayam goreng by biras
# Sayur campur by biras
# Popia basah :D

Saya byk perati je. Mengah dh la ni. Anyway, ni taip dr handset saja. Jd xde la over rajin :p

7 ulasan:

Abrahyn berkata...

ikan denak ke ikan jenahak babe? cam tak brp nak tau pasal ikan denak...

mast@work berkata...

kak yan, tolong ajarkan macammana nak edit link macam kak yan tu? yg kat atas tu.. yg ada love2 tu.. saya punya ada link mengarut2.. nak edit pening dah carinya kat mana

MN berkata...

ikan denak itu ikan apakah? sila prosa...

C!kpuanmuda berkata...

ikan denak? bentuk? gila la haku bodo part ikan ;p

Tulisan Dari Manjung berkata...

Tadi TDM try cari kat google gambar ikan denak ni...nak tau gambar apa yg keluar...gambar ni...

sila pergi kat web bawah ni...

http://www.marvunapp.com/Appendix4/denak_principality1.jpg

konpius TDM....ikan Denak tu ikan apa yer....?????

CY3.5 berkata...

kawan-kawan,
berkenaan dengan ikan denak ni, saya pun tau nama dari MIL saja.. ha ha ha.. tp kalau tengok masa MIL siang smalam, rupa dia macam ikan merah.. (ntah2 mmg ikan merah :P).. isi dia lembut banget.. ngeee.. mmg kantoi jugak bab2 ikan ni :P

mast,
saya punya bikin sendiri je.. hehehe.. yours maybe bley tengok kat CSS template itself ataupun Edit HTML? sbb tu datang dengan template kan..

Abrahyn berkata...

ooo...rasenyer ikan jenahak kot...hahaha..ku buat pandai! :p