Cari Something?

Jumaat, Ogos 07, 2009

Doa Ketika Penyakit Menular


Dengan jumlah kematian dah mencecah 14 (jumlah ketika posting ini ditulis), dan cerita² tentang hospital yg dah penuh sesak, saya percaya ramai antara anda telah mendapat email yg memuatkan doa² yg kita boleh amalkan ketika situasi cemas macam ni..

Saya tempek 1 ni dulu.. kalau jumpa lagi dalam mana² email nanti, saya tempek lagi..




Semoga kita semua terpelihara daripada sebarang penyakit² berbahaya.. Semoga kita semua diizinkan ALLAH untuk terlepas dari wabak ini.. Amiin..

4 ulasan:

KS berkata...

thanks cy!

malam tadi i pi klinik bawak anak i, 8.30 kaunter dah tutup sebab terlampau ramai. pastu bawak pi spital pon penuh. last2 i beli ubat ja.

risauuuu!!!

mintak2 di jauhkan lah semua bala.

suret berkata...

Hai cik yan...salam kenal..thanx doa tu..kami kat sini menular sakit mata..kuarantin dok umah la jawapnyer

CY3.5 berkata...

KS,
alahai.. mmg risau you.. tambah² masuk bab anak² ni.. hope everything goes well.. amiin..

suret,
hi :)) saya share apa yg saya ada je.. kot ada lagi nanti, saya tempek.. semoga bermanfaat & get well soon!

saudah berkata...

thanks cik yan