Cari Something?

Jumaat, Ogos 07, 2009

Tower 13 : Episod 1


Despite of kegedikan saya untuk menonton Tower 13 malam smalam, saya terlepas 20 minit pertama lantaran sesi makan malam terlampau di luar :P

Sampai² je umah, bukak TV.. iklan la pulak.. Ngeee..

Apapun ceritanya berjaya la membuatkan saya beralih pandangan ke tempat lain selain dari TV.. Kabir mmg suka buat elemen terkejut² dan solekan hantu/watak seram dia mmg masuk kategori ngeri la bagi saya..

Tapi saya tetap tak puas hati la.. apsal kalau cite seram je, tak reti ke nak bukak lampu kasik terang? Makan malam pun suram je.. nak kata candle light dinner, tak jugak.. hinsh..

8 ulasan:

miz_eda berkata...

memang seram weh..tgk kat wayang pun tak seseram citer nih

aku agree bab pencahayaan tu, mcm pakai lampu gasolin je kekdahnya

ainie aziz berkata...

seram kan? sampai i nak naik atas amik barang pun mintak anak tolong temankan...boley? dasar penakut! haha!

CY3.5 berkata...

efi,
tu le pasal.. tak cukup lampu kot umah tu..

cik ainie,
saya, kalau bab² yg agak² bley menghantui tu, saya tak tengok straight.. ngeee..

atier berkata...

saya cuma sempat menonton 20 minit pertama jek.. lps iklan saya pun zzzzz... letih kak oii.. puasa2 kena merempit ke site.. balik terkelepek la terus..

Zety Zin berkata...

oh mak yang penakut ni mmg rasa seram banget tower 13 itu. siap meyorok belakang en abah lagi. ahhahaha.

CY3.5 berkata...

atie,
org kata 1st 20mins pun dah seram.. hihihihi.. bpa hari lagi mau ganti ni?

ZZ,
cait. mak layan sorang².. tu yg terpaksa pandang dinding :P

mommysarah berkata...

chop2, kalau ikut pemahaman CY lah kan, episod yang tue, laki dia tu kena sampuk ngan hantu lelaki tu ker atau laki dia punya perangai mmg sama ngan pangai laki hantu tue?

laki hantu tu mati gak ker atau tak?

CY3.5 berkata...

MS,
ikut fahaman aku, laki dia mmg mental.. sama perangai la dengan laki hantu tu.. pasal laki hantu tu, aku tak pasti la plak..