Cari Something?

Rabu, Ogos 05, 2009

Lagi-lagi Fakta


Rina-san yang cantik rupawan telah mengetag saya :) domo arigato!


Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini
  1. ibu muda anak 2, lemah lembut.. sopan santun.. ala, senang cite, macam PMT gitu..

  2. dia kata dia tak kurus. tapi dia tipu.. fuh, ayatt..

  3. suka hias posting blognya dengan gambar²

  4. katanya, takat nak pass barang kat saya bley guna tali je.. tp sampai la ni saya tak sempat lagi nak google kat mana ofis nya.. ngeee.. tapi rasa² macam pernah pi interview kat area tu 7-8 tahun yg lepas..

  5. buah tangan yg beliau beri pada saya hari tu sedap sangat :)))) (senyum ada makna) ngeee..

Nyatakan 5 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
  1. sedang preggy anak no 4 yg masih belum diketahui jantinanya..

  2. masih belum reti² nak pakai baju preggy.. argh! hari ini adalah hari pertama saya memakai baju utk ibu mengandung :P tp serius nak tergelak dapat skype dari bos.. "I heard you are pregnant.. Is it true?" Ngeee..

  3. tak sabar nak tunggu bulan 11.. nak cuti panjang!

  4. teringin nak bawak keta (dengan hebat) sebelum lesen mati tahun depan..

  5. letih dok pikir pasal fakta ni.. bley?

Nyatakan 5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
  1. tido

  2. main sudoku

  3. check nuffnang, be it analytics & earnings yg gitu² dan keywords yg tak terjangkau dek akal :)

  4. bloghopping

  5. layan movie yg best sambil lepak atas katil..

Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka
  1. k Ana, yg bakal meninggalkan bumi Malaysia tak lama lagi.. gonna miss you so much!

  2. m-i-o, adik beradik sepusat sepusing.. yg sampai skarang tak pasti kat mana yg berpusing-pusingnya..

  3. cik zety zin, yg sudah agak lama berhenti menjadi pengetag tegar saya.. ngeee..

  4. cik Jua, yg saya cilok format surat rasminya.. ngeee..

  5. Sha, pengunjung baru di ApaApaJe™ :)


6 ulasan:

Zuhaini berkata...

oh.. saya dah lama x main sudoku.. hihi

CY3.5 berkata...

cik Zuhaini,
saya macam dah addicted.. selalunya main masa kat dalam tren, dan b4 tido..

m-i-o berkata...

huh, mak tengah pening apakah lagi fakta yg ada untuk direveal. hahaha!

mak try jugak sudoku dengan harapan dpt meningkatkan minatku terhadap nombor - tp serious tak paham2 jugak! apakah mak tak pandai?

marilah sambungkan tali pusat - kot bleh download file "how to master sudoku in 3 steps". kahkahkah

rina berkata...

jom jumpa.. i nk kasi lg 6 peket ni... giler melambung weiii hang puji mak. hahaha.

knv berkata...

tenkiu yang!

tapi akak takde fakta menarik dah yang buleh dikongsi.

buleh tak differ?

:PP

CY3.5 berkata...

m-i-o,
mak belajar main sudoku dengan si dia taw.. it took us about 1/2 hour utk solvekan 1 puzzle.. la ni, mak dengan vervangga, paling pantas mak solve adalah 3minit 36 saat.. ngeee..

rina-san,
next time tak mo la terima saja.. kita bayar, bley?

k Ana,
demi moore in the making tak mungkin kehabisan fakta.. i dont believe it.. ngee..