Cari Something?

Jumaat, Ogos 14, 2009

Pasrah


Ternyata, Five Links Unit yg disediakan oleh Google Adsense tak boleh dibawak berbincang.. Keywordnya, ish.. nak sebut pun segan.. tak tau la content saya yg mana yg telah men'trigger' keyword² sedemikian rupa..



Jadi, duduklah kau kat bawah² blog je.. OK?


7 ulasan:

MN berkata...

erm, ko pun dah buat tab2 tu? ngeeeeeeeeeeee...

ar.nie berkata...

CY, nak buat request boleh? Camner nak wat "label" appear as pulldown menu juga, macam "archive" tue?

Terima kaseh! ;)

knv berkata...

laaahh! ingatkan pasrah pasal apa tadi! ciss!!

Diarihatiku1976 berkata...

uiit... betul ler... awat buruk beno title nyer tu.. awat kuar title tetek janda plak.. ahahahksks..kelakar weh..

CY3.5 berkata...

MN,
dari minggu lepas kot.. tp mungkin makin menyerlah lepas letak ♥ :P

cik arnie,
can.. bley aje :)

k Ana,
ngeee.. bak kata MLCB, tajuk bagi bajet :D

diarihatiku1976,
tu la yg tak paham tu.. hish..

::Umi Sufira:: berkata...

Sensored sangatkah sampai takleh dibawa bincang?;P

CY3.5 berkata...

US,
sensored.. ni dah tak kuar terus dah.. ha ha ha..