Cari Something?

Jumaat, Ogos 07, 2009

Saya Adalah Sangat Lapar Sekarang


Breakfast cuma dengan 4 keping (cuma?) biskut Jacobs Black cicah air milo.. dan 2 biji kurma mariami.. harus turun lunch awal hari ni..


16 ulasan:

rina berkata...

saya sdg mkn roti red bean cicah air teh o panas. roti tu beli kt psr tani. cipta sejarah p psr tani dlm kadar yg cepat... sbb jln 'tutup mata'... byk sgt godaannya. hahaha

Nur berkata...

cik yan..da mkn lom???

CY3.5 berkata...

rina-san,
saya dah laaaama tak pi sana sejak rakan ofis ni dah sarat.. tak larat nak membukit :P

Nur,
ya udah.. nasik putih sama daging masak kicap.. RM3 saja.. heee..

CT berkata...

huhuhu saya x brekfes...tp la ni dah kenyang la sbb dah lunch...;)

Ms Lola berkata...

Ler... hari ni ko pulak yg kebuluran? :P

CY3.5 berkata...

CT,
saya wajib breakfast..

Ms L,
aku bangun lambat daaa.. tu je yg sempat cekau :P

Zuhaini berkata...

oh.. harus! ;)

nozie berkata...

murahnye 3hengget lunch.

mkn kat mane tue?

=D

CY3.5 berkata...

cik Zuhaini,
tepat 12.30 mak turun.. ngeee..

cik nozie,
food court kat bawah ofis ni :)

n.i. berkata...

cik yan,
u tinggal kat bts kan? u nak carik face mask kan? ok... u gi seri petaling... carik AA farmasi... kedai hujung sekali sederet dengan secret recipe... ada jual... i beli 2 hari lepas banyak lagi... :-)

Ms Lola berkata...

NI,
U tau dak, I ada lg stok face mask yg I beli masa SARS dulu??? Hmmmphs

CY3.5 berkata...

n.i,
thanks! satu alasan yg baik utk ke seri petaling.. serius dah lama tak jejak area situ..

Ms L,
takde expiry date ka? (apa saja la soalan aku petang² ni..)

n.i. berkata...

lola,
i tak beli pun mask masa Sars haritu.. tapi kali ni kena beli sebab i batuk teruk... hehehe

cik yan,
silalah ke sri petaling itu... hehehe... rumah mak in kat sana... i beli mask tu masa bwk mak i gi klinik kat situ... klinik yang SANGAT hampeh sbb kata mak i ok... setakat pegang dahi, kata tak demam...

elok gak dia hampeh sbb i terus bwk gi spital where she was confirmed +ve...

belila extra just in case supplier nak sorok mask pulak heheehe mcm mana kes gula & tepung & beras skrg ni...

CY3.5 berkata...

n.i,
GP kadang² macam tu la.. same case dengan infection kat bahu i dulu.. takat pandang je.. lagi la.. thanks for the advice :)

fauzi-maya berkata...

weyhh..aku lame tak jenguk sini... serious sgt bz dan kat opis dh restrict internet...sbb tu aku mandom jek skang..ko per cer?
jemput mai umah aku noo http://mumble-bubble-talk.blogspot.com..

ehh bile due?

CY3.5 berkata...

Maya,
aku baru dapat terjah blog kau.. mau berenti keje? All the best :)