Cari Something?

Khamis, Ogos 06, 2009

Sedang Dalam Proses


..study project baru.. kali ni saya bakal di, er.. disatukan(?) atau dimatchingkan(?) dengan seorang brader di ofis ini lantaran satu² nya female colleague saya akan mula bercuti bersalin pada minggu depan.. Justeru, projek baru ini dah tak begitu meng.. er, mengaitkan nama beliau lagi.. ish, payah sungguh nak cari vocab nowdays..

Selama ni buat keje dengan dia je.. dan selalunya saya ni jadik belakang tabir je.. kali ni nak kena la buat sendiri² kaedahnya.. brader tu duduk sepelaung je pun.. sahih lagi real saya akan skype saja²..



Bos, kasik chance la projek ni I kerjakan sampai bulan 11.. I lemau la study benda² ada tulis Jepun ni.. sian pakcik Google asik nak kena tolong translate utk I..


8 ulasan:

Sayang.Ibu berkata...

selamat menjalankan projek...good luck..:)

CY3.5 berkata...

cik Intan,
terima kasih.. ngeee.. hari ni belum start apa pun lagi..

mommysarah berkata...

yang, cuti bersalin, bukan BERcuti BERsalin..hihihi

-cikgu BM yang BM sendiri pun ke laut-

mommysarah berkata...

eh,,,suka aku jek betulkan kan??? ampunkan aku CY

CY3.5 berkata...

MS,
kekeke.. aku pun tak perasan.. aku tulis pasal dia amik cuti awal b4 bersalin.. ngeee..

ar.nie berkata...

Mehlaa CY, kiter translate kan jerr. Satu page sepuluh hinggit. Kira cincai2 jer laa. Muahaha. :P

CY3.5 berkata...

cik arnie,
apa? ha ha haha.. abis la gaji mak dok bayar translator karang..

a-as berkata...

CY musti terer bahasa jepun ni..
Ok guud luck yer