Cari Something?

Isnin, Ogos 24, 2009

Skrip Antara Saya dan Dia


A day b4 puasa, saya saja pancing Amir untuk berpuasa sekali..


Amir, esok puasa nak?

Kenapa bu?

Nak rasa macam mana orang susah, orang miskin.. tak makan, tak minum..

Lama ke?

Dari subuh sampai maghrib..

Tak boleh minum?

Tak boleh.. makan pun tak boleh..

Minum sikit-sikit boleh?

Tak.. tak boleh langsung..

Minum banyak-banyak?




Mak give up :P

14 ulasan:

CiKaYu berkata...

hahah...cute tul lah.

Mama Adib berkata...

kah kah kah lawak d pagi hari amir nih

Ms Lola berkata...

KAH KAH KAH. Kalau aku pun givap. Ko nak poser, ko poser le nak..

CY3.5 berkata...

CiKaYu,
tu belum tetiba dia nak babitkan si Arif sekali.. hmmm..

MAA,
letih OK..

Ms L,
tu le pasal.. koser aku..

jua berkata...

hahaha. tang hujung tu aku suka. aku nak tgk panjang mana ko sambung layan anakmu. aku pun give up nyah. takpun paling2 koman, aku ulang ayat yang sama nanti.

MommyDania berkata...

haa...kan dh kena tepet dgn anak sendiri. puasa tak amir?

::Umi Sufira:: berkata...

CY, anak mak tu nama je posa tapi start pukul 11 alarm dia nak mintak buka tu bunyik seminit sekalik..mak give up sudahnya....nak buka sangat hah buka!!!hadoi cabaran kan!

yaya berkata...

hadoi, kelakar jek baca dialog anak beranak neh...

Zuhaini berkata...

hihi.. lawak la amir nih.. :)

CY3.5 berkata...

Jua,
takat tu je la kesabaran aku :P kadang² kalau aku "rajin" aku pi tanya dia balik :P

MD,
takde maknanya..

US,
mmg mencabar.. tambah² bila adik² sume pakat slurp slurp sirap la.. sarsi la depan dia..

yaya,
tunggula adam besar nanti.. hahahaha..

Zuhaini,
tp dia tak gelak.. serius je ;D

Sayang.Ibu berkata...

hahahhaaa... amir kompius laaa tuuu... cemana laa ek nak ngajo anak berpuasa nih...

CY3.5 berkata...

cik Intan,
itu lah.. macam² tempat dia konar..

nooradnizawati berkata...

mak: insa, esok posa.. ina nk posa?
ina: nak.. nak..
mak: kalau nk posa, x buleh makan
ina: minum air buleh?
mak: air pun tak buleh minum
ina: ina x nak posa la mak
mak: :|

MN berkata...

kakakakaka..adeh. aku pun give up nyah!