Cari Something?

Khamis, Ogos 13, 2009

Ustaz Asri Rabbani Meninggal Dunia


I believe most of you already heard the news.

Tengok status buk E kat Gtalk.. then dia bagi link.. lepas tu saya scout around.. mmg dah kuar news merata-rata..

Al-fatihah.

15 ulasan:

isz_3707 berkata...

aku google xjumpa, pas aku wat entry tetiba ramai kuar entry serupa, a great lost indeed, aku suka dia :( tp Allah lebih sayangkan dia

Mrs LVoe berkata...

sha baca kat facebook. alfatihah

Nur berkata...

skrg ni ramai org alim yg meninggal dunia kan..sedey ekkk...al fatihah...

MN berkata...

innalillah...
aku baru tau!

CY3.5 berkata...

cik isz,
aku pun.. isk..

Sha,
kita plak tak berFB..

Nur,
yep.. kadang² terkenang, sempat ke idak kita nak ngadap Ramadhan lagi..

MN,
lebih kurang la kita..

C!kpuanmuda berkata...

innalillah... ai baru tau nih... nasib bukak blog cy ngan iszan :D

MommyCT berkata...

innallillah...

knv berkata...

ya allah tak bestnya dengar!

m-i-o berkata...

hah? mak pun baru tau. al fatihah utk arwah. mak suka dengar dia berzikir kat astro oasis.

CY3.5 berkata...

cpm,
terkejut tergempar je kan kalau pasal jantung ni.. isk..

MommyCT,
al-fatihah..

knv,
semoga roh beliau dirahmati ALLAH.

m-i-o,
sora dia mmg sedap.. anugerah tak ternilai..

ainie aziz berkata...

Al=fatihah...dgr news kat radio tadi, terpaku sekejap. mmg org baik2 Allah amik cepat je kan.

Ms Lola berkata...

aL-FATIHAH. Aku tak tau apa2 dan siapa.

uMmI berkata...

al-fatihah....

Fid berkata...

al fatihah
aku tau lps baca blog lyna bergetah tadi

CY3.5 berkata...

cik ainie,
ofis ni bukak radio mana ntah.. mmg harapkan online news & blog je la kaedahnya..

Ms L,
nothing much pun nyah..

uMmi,
ramai² la sedekah al-fatihah utk arwah..

Fid,
heee.. aku dari status Gtalk Erna.. bley?