Cari Something?

Khamis, Ogos 13, 2009

Saya Memang Tak Sabar Orangnya


Semalam, saya try lagi buat benda ni.. Saya pun gigih jugak la kan walaupun tak segigih Ms Lola.. ngeee..

Dah manjang tak dapat.. saya pun hantar surat cinta kepada Nuffnang..

Ayat saya, tak payah la paste.. english bertabur ke laut, ke utara selatan sume ada.. Dalam pkl 11 pagi tadi dapat reply dari Mr Robb Chew.. katanya,

I\'ve alerted my technical team to look into this. Please be patient while we look into this matter.
Saya mmg cut paste :P ada glitch kat situ pun, lantak pi.. ni mesti kes tak abis stripslashes bagai gamaknya :P

Then, dalam sekejapan tadi, Raff, Web Programmer di Nuffnang, email pulak..

We have looked through your complaint and have already carried out a fix to the problem.

Apparently, there was a technical issue from our side which prevented our users from uploading the avatar image. We apologize for the inconvenience and would like to thank you for alerting us regarding this.

Dan, saya pun terus zassss ke Nuffnang.. Walaupun selepas proses menukar tu, gambar tak bertukar secara automatik, tapi bila refresh, sudah keluar gambar ini





So, kepada siapa² yg rasa² nak menukar profile picture, anda bolehlah berbuat demikian kerana bugs telah dibetulkan :)

5 ulasan:

Queenin Murni berkata...

wa..tembunnyer pipi diaaaaa~~~~~~~~~~

CY3.5 berkata...

QM,
itu Azri.. masa, er. alamak, tak ingat :P

MN berkata...

wawawaaaa....diorg tak terpikir nak kasik reward ke kat ko?hihihi...

CY3.5 berkata...

MN,
kot tetiba nak bagi aku cpm tanpa henti menarik jugak.. ahhahAHaha..

C!kpuanmuda berkata...

mak aii.. renungan maut!