Cari Something?

Rabu, September 09, 2009

Check in The Mailbox


Si dia Gtalk saya sekejap tadi..




"Cek nanang u dah sampai"



Wah.. si dia pun panggil Nuffnang dengan nama manja gitu :P

Jadi, kawan² seangkatan yg dah cash out hujung bulan 7 lepas, sila check mailbox anda :D

Duit raya weii..

9 ulasan:

Sayang.Ibu berkata...

bestnya asik dapat cek nanangggggg...

Ms Lola berkata...

Yeaaa... aku pun sudah nmpk envelope nanang tu. Tp belum bukak lagi. BUkannya bnyk pun. BUang peluh ketiak aku je nak pi masukkan check tu nanti

Annick berkata...

yihaarrrr!!
dah sampai? saya punye belum nampak btg hidung lagi..

sWeEtdARLinG berkata...

huhu takmo cash out tu raya.. nak cash out tuk cuti2 ke indonesia nanti bulan 3 tahun depan... hahahaha

MommyDania berkata...

sy dh dpt & dh abis. hahahahah!!

CY3.5 berkata...

cik Intan,
asik adalah bermakna, tiap² bulan bley cashout :D

Ms L,
aku plak, si dia yg volunteer nak tolong masukkan.. selamat la aku dari menapak ke bank..

Annick,
sehari dua nanti ada la tu :)

SD,
bulan 3 tahun depan, kena cash out bulan January.. ingat tu!

MD,
sungguh efisien :P

Zety Zin berkata...

syoknya. bila la gamaknya saya layak nak dapat cek nanang nih....

C!kpuanmuda berkata...

haih.. panik ai... ai punye blom sampai lagi..selalu 4 hb dah sampai... berbuih mulut tanye maid :D

CY3.5 berkata...

ZZ,
saya amik masa 8 bulan dulu baru bley cash out 1st check.. ngeee..

cpm,
lagi pantas.. tp timing dia dalam dekat seminggu jugak la lepas dapat payment advice kat email dak..