Cari Something?

Selasa, September 01, 2009

Pedihnya Mata..


Sapa yg sekapal dengan saya sekarang?







Malam tadi, lepas berbuka.. kami lepak-lepak.. rehat-rehat kejap.. sambil berbalas-balas SMS dengan cik Iszan :) Serius aku tergelak baca part rama-rama tu nyah.. Then, kemas-kemas bagai.. tapau lauk utk sahur sume.. 9.30pm bergerak dari depan umah..

The journey was smooth & silky.. Hehehe.. kereta pun dah sihat.. alhamdulillah enjin tak pape.. though kata adik saya, dah 200K+ mileage, kalau rosak, mmg dah puas hati sangat.. TAPI, kot ye pun, tolonglah jangan berlaku time nak raya ni sampai bila².. something to do with valve? bearing? whatever.. but it costed us 0.5K jugak la kaedahnya.. thanks to BIL yg tolong dari awal sampai sudah.. appreciate sangat² :)

Then, 11.15pm, berenti kat Bemban/Jasin (si dia la cakap..) saya tertido :P.. tau² si dia duduk kat belakang.. turn adik saya plak drive.. mamat ni, 130, 140.. sokmo.. saya mmg tak berani nak tido time dia ni bawak.. tak tau le kenapa.. tau² by 12.15am, dah ada kat plaza tol Sg Besi.. beratur tu yg lama :P

12.30am, dah slamat ada kat umah.. kemas² apa yg patut.. 1am zzzZZZzzZZz..

4.10 terbangun.. tak larat.. last² 4.40 kot baru nak masak nasik.. amik ko!

Lepas Subuh, tido balik.. ya ampun.. serius tak larat.. tau² dah 8am :P Apa lagi, terkejut tergempar la nak bersiap.. dan² plak BTS hujan lebat-selebat-lebatnya.. hmmmpphh.. lambat la saya sampai ofis.. tp lambat² pun, saya tetap yg 1st jadik tukang bukak pintu.. apakah?






And now, ngantuknyessssssss.. dah la cuaca sejuk.. eeee.. dapat selimut & bantal, confirm bley sampai London!

5 ulasan:

honeylanz berkata...

sekapal jugak!!

nelcyndana berkata...

mmg best tido cik yan. saya sambung tido sampai tghari... (al maklumlah SAHM).... tak produktif sungguh hari ni...

Sayang.Ibu berkata...

CY...mak dari pagi tadi sangappppp..almaklum hari pertama bekerja semula....*sigh*

isz_3707 berkata...

owh, aku tidak menipu bab rerama tu nyah, ikut hati aku dah nak buat istikharah dah, ngeeeeeee

knv berkata...

yea, akak pun semenjak dua menjak jadik suri rumah tersohor ni memang harus terlajak tido! tang hujan tu memang heaven la weh. lagi dahsyat dari london!

:P