Cari Something?

Khamis, September 10, 2009

Yay! Esok Hari Raya Jumaat!


Bukan saja tak sabar nak tengok next episode of Nurkasih dan, dan si jejaka itu.. TAPI, bayangkan lah betapa heavennya melayan TV dan jejaka itu bersama-sama dengan ini
















Yang, jangan lupa amik tau :D


7 ulasan:

MN berkata...

erm, biskut tu bukan utk raya ke nyah?

Nur berkata...

...rasanya mlm besok jugak da abis kot biskut tu...:)

isz_3707 berkata...

tu biskut raya ke biskut jumaat?

CY3.5 berkata...

MN,
biskut raya aku dah 2 bekas habis dikerjakan :P

Nur,
nasib beli 2 balang.. ngeee..

cik isz,
kalau sedap banget, tak sempat la jadik biskut raya :P

ainie aziz berkata...

biskut raya saya jugak dah abis. 2 hari je tahan. hahahah! err....saya dah 'ter'baca sinopsis nur kasih sampai habis. dah tak feel dah nk tgk. menyesalnye!!! huhu!

Sayang.Ibu berkata...

sungguh menggiurkannnn...

CY3.5 berkata...

cik ainie,
tu mmg rekod :P saya pun dah baca.. tp takpe la.. baca lain feel, "jamu" mata lain feel.. kah kah kah..

cik Intan,
how i wish its friday already :D