Cari Something?

Khamis, Oktober 15, 2009

Ada Apa di Labuan?


Apa yg best boleh dikirim ye?


Orang yg tak pernah pi Labuan,

11 ulasan:

MommyCT berkata...

Bila i nak ikut hubby ke Labuan, dia kata "takde apa2 kat sana, takyah ikutlah"...
Kalu tak dah boleh bgtau CY apa ada kat sana...T_T

honeylanz berkata...

gelang mutiara/ kristal ??

Tanpa Nama berkata...

coklet je la...tu je yg duty free kengkonon

yleenday berkata...

Salam,
Saya silent reader. Terasa nak bagi idea sikit.
Kalau ke Labuan boleh beli frozen food yg segar2 dan murah. Udang la selalunya. Mutiara & krystal pun byk. Selain tu boleh beli kain silk. Murah2 jugak kat sana. Tapi kena pandai cari kedai la. :)

zailamohamad berkata...

owh kakak Zaila menetap di sana, of courselah lobster & seafood yg segar yg amat (haritu BIL Zaila selambe je bawak balik berkotak2 lobster, tapi make sure kotak kn kedap air)
oh kakak saya juga slalu poskan ikan masin yang terlalu besar sampaikan nak makan pon takut;)
selain tu, coklat, gelang kristal & kain sutera (korean silk kot)
tu jelah kot..

CY3.5 berkata...

MommyCT,
panjang mukadimahmu.. kekeke..

Has,
gelang, noted :)

Anon,
duty free kalu, perfume pun patut murah la dak..


yleenday,
terima kasih kerana bersuara hari ini :D thanks for your input :)

zaila,
thanks! harap² si dia sempat la baca komen² you all sementara dia di sana.. heee..

mommylyssa berkata...

udang!!! mmg my sister bwk balik setiap kali dia balik kl.

Nanak berkata...

duty free..:)

~ As ~ berkata...

org KK (byk bangsa bkn islam) selalu bawa balik baaaaaaanyak minuman keras...ahahaha...apakah??? duty free...
-coklat
-kristal
-mutiara
kain - murah lg kat KL & lbh lawa kat KL

rina berkata...

penah bwk balik udang dan filet ikan jer... aritu beli choc. tgk2 balik kt giant kl... harga lebih kurang jer. ada tu sama jer harga. konon free dutylah...

CY3.5 berkata...

mommylyssa,
udang.. nyum nyumm :D

Nanak,
tapi takde pinggan mangkuk macam kat langkawi ek.. hahaha..

~As~,
kristal & mutiara tu mmg rasa tertarik sangat :D

rina san,
heee.. tang coklat tu mmg haru betul laa..